Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има муабет за ова или некој инсајд информации од општина ?
мислам на поопширни информации не само два настапи, сепак треба 4 дена да се потполнат
Сигурно е. Уште пред 3-4 дена од општина е потврдено. За Хладно Пиво зборувам, за другиве не знам :)

Овие ќе се во петокот :) четвртокот најверојатно македонски бендови, саботата некој појак изведувач а неделата некоја турбофолк ѕвезда :)

И пак САРС а? :unsure:
За Сарс нема информации засега.......само Хладно се резервирани со сигурност после подолга рунда преговори која траеше во изминатите години каде за влакно фалеше да дојдат. :).

Јас уште од февруари сум договорен за Пивофест-ов со еден колега Прилепчанец и уште неколку луѓе.

Посреќен ќе бев ако ги донесеа Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra :D, ама и вака не е лошо. Само да не забаталат многу со турбофолкерите.

И то.

Јас уште од февруари сум договорен за Пивофест-ов со еден колега Прилепчанец и уште неколку луѓе.

Посреќен ќе бев ако ги донесеа Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra :D, ама и вака не е лошо. Само да не забаталат многу со турбофолкерите.

И то.
Че мавниме пивце тогаш ;) Има време, да не служи здравјево само, другото е лесно.

Хладно Пиво :vozbud:
Ќе се пие хладно :)

Можеби и ја би дошол, зависи од другариве како сакат. А хладно пиво за брзо време ги засакав, сарс си ги сакам многу и би сакал и они да дојдат.

Сум за, имам и доста од рејдиохедците за запознавање и пиво :)

Фала му на бога што му текна да ги донесат Хладно Пиво.
Редно беше веќе.
tumblr_n4na728QKB1sewiyco1_250.gif

Годинава ептен ми се прави мерак да одам, само ќе видам како ќе излезат плановите.
Не сум била ниту еднаш до сега. :(

Годинава ептен ми се прави мерак да одам, само ќе видам како ќе излезат плановите.
Не сум била ниту еднаш до сега. :(

Иди бе, пластични чаши и онака се користат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom