PlayStation 4

Zdravo, nov sum so ps4, pa me interesira dali moze nekoj da mi objasni kako da kupam pretplata za ps+.
se registrirav na amerikanska adresa, i koga se obiduvam da kupam ps+ so kreditna karticka mi bara da se
vnesat podatoci od kreditna karticka, koi gi vnesuvam, no dobivam odgovor deka ne se vo red podatocite, pa pretpostavuvam
toa deka e poradi faktot sto na ps sum so americka adresa, a kartickata e normalno od makedonija. pomos?

http://www.amazon.com/1-Year-PlaySt...e=UTF8&qid=1396254955&sr=8-1&keywords=ps+plus

На амазон купи си без гајле и после само внеси си го кодот на твојот ПС4

Fala ti na informacija, no procitav vo review na amazon deka imalo problemi so tie kodovi. Ti imas probano vo praksa?
I so nasa karticka so adresa vo MK ti pomina?

Имам пробано и работи. Со наша картичка само адреса ќе внесеш некоја без везе од УС

Ако може некој да ми каже дали ПС3 игрите ке се играат на ПС4

Ако може некој да ми каже дали ПС3 игрите ке се играат на ПС4

Ќе се играат во иднина, кога Gaikai - Интернет облак сервисот на Сони ќе биде достапен за корисниците на PlayStation 3, PlayStation 4 и PlayStation Vita, но тоа сигурно нема да се случи во Европа во текот на 2014 година, бидејќи за 2014 година е планирано Gaikai да стане достапен за корисниците на PlayStation 3, PlayStation 4 и PlayStation Vita во САД, односно во Северна Америка, а Европа е ставена во втор план од 2015 година па натаму.

Преку Gaikai на PlayStation 4 ќе може да се играат видео игри од PlayStation 3, но и од PlayStation 2 и од оригиналниот PlayStation, односно PS One.

Има нешто тазе информации за пиратеријата?

Има нешто тазе информации за пиратеријата?

Си видел или слушнал некаде да се продаваат пиратски копии од видео игри за PlayStation 4 ?

Истиот одговор кој ти би го дал на ова прашање, е одговор и на твоето прашање.

Си видел или слушнал некаде да се продаваат пиратски копии од видео игри за PlayStation 4 ?

Истиот одговор кој ти би го дал на ова прашање, е одговор и на твоето прашање.

Сигурно дека кога нема на интернет нема ни на продажба прашањето кој сите сигурно не интересира дали има некакви вести,најави итн било какви информации.

Сигурно дека кога нема на интернет нема ни на продажба прашањето кој сите сигурно не интересира дали има некакви вести,најави итн било какви информации.

Одговорот е:

Не, нема никакви вести, најави или било какви информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom