Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас вечерва ги ислушав сите верзии на the lords of castamere ,предчувство или?

Последно уредено:
GOT2-1-Tommen-and-Margaery1.gif

GOT7-Arya-Stabs-the-Hound1.gif

GOT12-Karl-Spits-in-Jons-Face.gif

И сцената како го боцна Карл...:vozbud:

сцената со марџери и серси ме потсети на гифот
giphy.gif

а оваа Лиса па ме потсети на романсата на рене и ивет во ало ало :pos:

се на се слаба епизода, скоро ништо не се случи интересно

„Ак не ви се свиѓат, не гледајте“

Ама сериозно, што имаше слабо? House of Cards ја гледате? Епа политика беше оваа епизода претежно за да биде интересно и со смисла во следните епизоди а не да биде без причина. Плус досадно е бе, глупости, дознавме дека Литлфингер е одговорен и за смрта на лик поради кој започнаа сите овие настани во серијата. А тоа што Дени реши да остане исто така глупости.

vMr1dgc.jpg

Како бе слаба епизода? Баш беше добра ,300 ствари дознавме + како порипнав од радост кога Ходор му ја скрши кичмата на Лок . Башка Лорд Бејлиш покажа колкав мастермајнд бил .....
Само не очекував Калиси така да направи ,дали ова значи дека ни во оваа сезона нема да стигне до кингс ландинг?Исто очекував Старк реунион али тоа е.

xJYrBDJ.png

2UwU9Ug.png

не се докажа ја залапа овој

xJYrBDJ.png

2UwU9Ug.png

не се докажа ја залапа овој

Писмото во првата епизода, кога Нед и Кат лежеа во кревет, добија писмо преку гавран од оваа за тоа дека избегала од Кингс Лендинг зашто била сигурна дека некој и го убил мажот, по што Нед беше мотивиран да ја прифати понудата на Роберт и да оди во главниот град, за да го реши убиството на својот втор татко. Всушност фора им направија за да го однесат Нед доле. :)

Писмото во првата епизода, кога Нед и Кат лежеа во кревет, добија писмо преку гавран од оваа за тоа дека избегала од Кингс Лендинг зашто била сигурна дека некој и го убил мажот, по што Нед беше мотивиран да ја прифати понудата на Роберт и да оди во главниот град, за да го реши убиството на својот втор татко. Всушност фора им направија за да го однесат Нед доле. :)
педерче невидено овој малиовпрст еј...(n)(n)

иначе може некој да ми каже зашто бран сака да иде кај гавранот т.е да го најде цела серија него само го сонува

бтв
barak-obama-e-strasen-fan-na-game-thrones-183482.jpg

педерче невидено овој малиовпрст еј...(n)(n)

иначе може некој да ми каже зашто бран сака да иде кај гавранот т.е да го најде цела серија него само го сонува

бтв

Другар, се глеа дека си свеж у GoT светот...

-----

*спојлер од епизодата

BLOHNfB.jpg

Longclaw never looked this good.

Супер епизода, дефинитивно најтензична во оваа сезона, а и откри многу нешта од минатото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom