Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не би го избрал Торес . Зошто ? - Бидејќи пак даде гол во 1/2 ЛШ :icon_lol: . Незнам човеков ко да е роден за големи натпревари . Се почна против Барса за 2-2 , Бенфика за 1-0 финале , Евертон за 2-1 и сигурно трето место ќе речам и така натаму може да му се најде уште некој важен :icon_mrgr:

И ја би го бирал Ба за трета опција, другово аут.
Гоки еве сум :D

Не се договаравме ние. Он нешто изгледа сака да каже, не знам зошто го стави истиот аватар. Нека ми пише по пп ако сака :D

Сака да каже дека Ширле е сеуште најакиот во Челзи и најдобар иако денес ја акна топката во статива од 4 цм пред голманот :D

Не се договаравме ние. Он нешто изгледа сака да каже, не знам зошто го стави истиот аватар. Нека ми пише по пп ако сака :D
Да бе, мисли си ти дека се е околу тебе поврзано.

Џабе дискутирате.Ето и Ба ќе го јадат стапот.Торес ќе остане.

ДА СИ ЕБАТ МАТЕР!!!

Па уште Коста ако го земеме не знам...таква гнаса неќам да заигра за нас.,..

Најреално Коста ич го нејќам во тимот , незнам премногу форсиран играч е . Го гледав денес против Леванте само се кара само се нервира се глупира нервозен цело време врие ..... и така натаму .

Не приметив дека тоа било очекување за наредна сезона. Не се согласувам со тоа. Тоа беше очекувањето за оваа сезона. Наредна одиме на повеќе.
така е одиме следната за 2 место пошто оваа ке завршиме 3 место... Донев за претседател зззззззз

Најреално Коста ич го нејќам во тимот , незнам премногу форсиран играч е . Го гледав денес против Леванте само се кара само се нервира се глупира нервозен цело време врие ..... и така натаму .
Не, не ти не разбираш Коста играчиште чувајте си го таму Торес хехе гедит? Го спомнувам Торес пошто тие шеги се супер релевантни ? гедит? Бидејќи никој не гледа Ла Лига освен Барса и Реал и нема појма какви шанси промашува Коста ? Гедит? Бидејќи на Резултати.ком не пишува дали некој утнал шанса туку пишува дали дал некој гол (без разлика дали бил од пенал или од 2 сантима пред гол)

Bi bilo super koga od momentalnite napagaci bi ostanal samo Ba, Eto i Torres metla, a da dojde nekoj klasa napagac i da se vrati Lukaku. No mala e verojatnosta deka Ba ke ostane a Torres ke si odi, iako toa bi bilo najdobro za klubot. Ako ostane Torres ke treba za 1/2 da mu smalat platata(nevozmozna misija) bidejki ke se ostavi povekje prostor za noviot napagac a i za uigruvanje na Lukaku i toj kje e 3 izbor. Ama 100% Torres kje ostane na istata plata i narednata sezona i kje odmara banankata cela sezona.

така е одиме следната за 2 место пошто оваа ке завршиме 3 место... Донев за претседател зззззззз
Кај го пишав ова?

И не кажувајте кој сакате да си оди само. Кажете кој да дојде ете штом не чини Коста. Еден напаѓач секако ќе се купува. Кој сакате да е тоа ако не е Коста?

Мора само да се умре, но не и да се купи Коста- Балашевиќ, Мостар 2ри. Октомври 1997

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom