Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Денес Челзи игра за Сандерленд 7мица ќе им спрема на овие од Норвич :свиркам:

Не знам зашто сите очекуваат да им учукаме многу голови. Прогнозирам досадна текма во која едвај ќе тепаме. Ме занима Мурињо дали ќе го игра Хазард после интервјуто што го кажа, инаку очекувам пак Калаш да игра и да одмори доста првотимци.

Не знам зашто сите очекуваат да им учукаме многу голови. Прогнозирам досадна текма во која едвај ќе тепаме. Ме занима Мурињо дали ќе го игра Хазард после интервјуто што го кажа, инаку очекувам пак Калаш да игра и да одмори доста првотимци.
За што ќе ги одмара? :D

За светско :X3::icon_lol:[DOUBLEPOST=1399210497][/DOUBLEPOST]Се гледа дека ве уби поразот од Атлетико и ве демотивира , некако многу песимистички делувате . Крај на сезона е следна ќе бидеме појаки во тоа треба да верувате :свиркам:

Тешко. Освен Оскар што не е спремен, не очекувам други. Тешко да не ги игра за да ги одмара, ама ништо чудно да видиме доста измешан тим.

Јас очекувам добра партија денес не за џабе ги пишав спортска ( 1 & 4+ :свиркам: ) .

3:0 Денес![DOUBLEPOST=1399210805][/DOUBLEPOST]А кај можам да видам со кој тим ќе игра денес?

За што ќе ги одмара? :D

Па крај на сезона е, би требало да добијат шанса и тие што не се изнаграа баш сезонава, сигурно ќе се 200% повеќе мотивирани од тие што искочија во средата.

Сандерленд ни зема титула, треба да играме за Норич.:cool:
Таа победа беше за нивниот трењер наш поранешен играч , овој пат ќе играме пак за него :свиркам: . Како што изјавил рекол за денес ќе го облечел дресот на Челзи класика :icon_lol: , и ќе навивал за нас ( ако е точно ова , оти се може да им текне на новинарите да пишат за да се во центар на внимание ) .

Него, до кај сме со 5те победи за освојување на ПЛ?

Chelsea team v Norwich: Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Cole; Lampard, Matic; Salah, Willian, Schurrle; Ba.
Chelsea subs v Norwich: Hilario, Kalas, D Luiz, Van Ginkel, Hazard, Torres, Eto’o.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom