Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Како да се здебелам за 10-15 килограми? Неќам да купувам вештачки протеински шејкови, туку сакам на природен пат да се здебелам. Сум слушнал дека пиење млеко помага во покачување на килограми, вистина ли е тоа? Баба ми ми праќа домашно млеко, па затоа сакам да си направам некој домашен протеински шејк.
Пиј 4 литри и вежбај.[DOUBLEPOST=1399063187][/DOUBLEPOST]Еве ти “природен рецепт“
https://www.youtube.com/watch?v=5OI95TN-RvA

Последно уредено од модератор:
Како да се здебелам за 10-15 килограми? Неќам да купувам вештачки протеински шејкови, туку сакам на природен пат да се здебелам. Сум слушнал дека пиење млеко помага во покачување на килограми, вистина ли е тоа? Баба ми ми праќа домашно млеко, па затоа сакам да си направам некој домашен протеински шејк.
Јади бе пријателе, јади, јади, јади само, неколку оброци во денот (4-5-6) поделени и гледај никогаш да не ги прескокнуваш. Само од млеко дека ќе се здебелиш малу морген за то.
Ево ти една тема околу шекојви која се надевам дека ќе ти помогне.

Млеко во прав каде има и што цена е ? (ако некој знае и нутритивни вредности супер)

Ми треба совет, качив некое килце и на стомакот имам сало (претходно немав), е сега, дали е добро да конзумирам Whey протеин и да правам стомачни секој ден и + други вежби, или прво да го снема салото па после протеин...?

Ми треба совет, качив некое килце и на стомакот имам сало (претходно немав), е сега, дали е добро да конзумирам Whey протеин и да правам стомачни секој ден и + други вежби, или прво да го снема салото па после протеин...?
http://karas4training.com/mk/news/kako-najbrzo-da-gi-izgubite-stomachnite-masni-naslagi

Sent from my ME173X using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Wiz
aaaa e sea mi e jasno hhh ama mene carbsot mi se 130 a so 51 kilo sum hhh ne mislis deka e premnogu nisko ova ? :S osven ako ne se spremas za natprevar ili neso ... Hhh :) ama ti si znaes ...whatever works for you :)

Не се спремам правам рекомпозиција.
Гледам да го стопам вишоко долни и тврдоглави масти.
Тоа е тешко со многу висок % на јаглехидрати.

Некој да ми каже како да го стопам салото на стомакот.Висок сум 166цм. Тежок 67кг.

Најбрзиот начин за слабеење.
Сериозно функционира пробајте.
Земате билет до Антартикот или било кое ладно место под нулата.
Почнувате да трчате голи и не јадете 24 часа.
Симнувате 10 кг за еден ден.
Нормално ако преживеете ќе бидете чудо
А сега вратете се во реалноста и доста барате краткотрајни решенија,наместо да се жалите почнете да правите нешто за тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom