Teтово

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
60
Најнова глупост у градов!!!
На спортскиот центар, на теренот каде што се игра фудбал, каде се одржува и турнирот на некој глуп му текнало да си стави картинг (еееј картинг, на игралиштето). Ставиле гуми на игралиштето (безбедносни :pos: жолта-црна) и си напраеле патека во круг, каде е тешко да се разминат 2 количиња...
Идем денеска да играм фудбал коа видов тоа стаеле ми скурчи, штета што немав мобилен да сликав па да ја стаев сликата овде.
Што не се провозе некое кругче :pos:

Речи тоа е. Ненормална работа све полошо и полошо очекуам да се дешава у градов.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Што не се провозе некое кругче :pos:

Речи тоа е. Ненормална работа све полошо и полошо очекуам да се дешава у градов.
Што ќе се возим, да им давам 50 денари за тоа глупостите нема шанса... башка патеката е у пичку матер, а и тогаш коа бев ја нешто ги праеа количињата xD

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Глупо е тоа за картинг.

А пак нешто добро сеа над тетовчанка се дешава.
Paintball се отворило. Денојве.
200 денара - 50 топчиња. Мало местото е само инаку... даваат уште мал панцир и кацига.
Па облечите нешто старо ако идете дека ќе се напраете лом ако те погода у нога или другде :pos:

Сакате од овде форумски да се успукамо :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
[zEUs];2909783 напиша:
Глупо е тоа за картинг.

200 денара - 50 топчиња. Мало местото е само инаку... даваат уште мал панцир и кацига.
Па облечите нешто старо ако идете дека ќе се напраете лом ако те погода у нога или другде :pos:

Ајде ја и зеус, кој сака двобој вацп

[zEUs];2910039 напиша:
Добро е бе што барем почнаа да носат нешто. Ламбе, Слаткар, Тони... не дека се некој добри последните двајца ама ако, поубаво да носат па може ќе ја донесат и Еленчето пак ама овојпат у Сити =))

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
[zEUs];2909783 напиша:
Глупо е тоа за картинг.

Леле стварно? Еј, одсекогаш сум сакала ова. Само уште да натерам некој да дојде со мене:)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
[zEUs];2909783 напиша:
Глупо е тоа за картинг.

Важи, ама со договор под појас не смее :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
nakaj sportski nekade ili..?
Да ти кажем искрено ни ја не знам тачно. Знам дека е туе негде околу Тетовчанка. Ама мислим дека и не е отворено официјално. Нема никаков знак (=

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да ти кажем искрено ни ја не знам тачно. Знам дека е туе негде околу Тетовчанка. Ама мислим дека и не е отворено официјално. Нема никаков знак (=
aha ok..fala na info! :smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Над тетвочанка одма е.
Не е нешто големо место.

За 2 на 2 доста добро е.