Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Само што влегов у зграда,почиња зградава да се мрда,и тоа добро мрдање едно 2-3 минута!

Чудно бе маму му ебем, ја играв сони не осетив. Ми се јавуе мајка ми вика земјотрес цел блок-70 надвор :toe:

Да бе ми кажува сега еден другар на интернет дека у кичево исто јак земјотресот бил, вика цело кичево надвор било. Има ли штета некаква во тт? Во кичево немало.

Чудно бе маму му ебем, ја играв сони не осетив. Ми се јавуе мајка ми вика земјотрес цел блок-70 надвор :toe:
http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/dyfi/events/us/2009lfb6/us/index.html

Да го ебам земјотресот, цела вечер надвор и малку поспав во колата само.Имаше информации дека ќе има уште посилен и затоа.
Епицентар западно од Дебар, неколку километри.Незнам како е кај вас ,ама кај нас имаше некој попукани фасади и некој плакар паднал.

http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/dyfi/events/us/2009lfb6/us/index.html

Да го ебам земјотресот, цела вечер надвор и малку поспав во колата само.Имаше информации дека ќе има уште посилен и затоа.
Епицентар западно од Дебар, неколку километри.Незнам како е кај вас ,ама кај нас имаше некој попукани фасади и некој плакар паднал.

hah kaj nas recisi 70% od lugjevo vo maalo ne ni go osetile...jas go osetiv,pa podocna izlegov i nikoj ne znaese haha

Хаха, викаш зградата мрдала а? види колку е помрдната :)

Ееее сеа и ти...не голема зградата па затоа,а па може мене ми се треселе нозете па ја сум се збунил со зградата:pos::pos:

п.с Кој победа на малиот турнир на спортски..?

Ееее сеа и ти...не голема зградата па затоа,а па може мене ми се треселе нозете па ја сум се збунил со зградата:pos::pos:

п.с Кој победа на малиот турнир на спортски..?

Охооо ти касниш ептена бе друже :) Иначе победија жилчаните т.е. РобиПром.
Со Стаури у финале играле.

Најнова глупост у градов!!!
На спортскиот центар, на теренот каде што се игра фудбал, каде се одржува и турнирот на некој глуп му текнало да си стави картинг (еееј картинг, на игралиштето). Ставиле гуми на игралиштето (безбедносни :pos: жолта-црна) и си напраеле патека во круг, каде е тешко да се разминат 2 количиња...
Идем денеска да играм фудбал коа видов тоа стаеле ми скурчи, штета што немав мобилен да сликав па да ја стаев сликата овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom