Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Кактус бе КАКТУС рече

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што не дадеш ти една анализа за мечевите бе кактус еден, 20 коментари имаш за 6 години во подфорумов, сите ти се гомна јадење.
Највеќе ме нервира кога куртони како тебе што врска немаат од животот, што секој пост им е ебано НЕСОДРЖАЕН во подфорумов се жалат за квалитетот на постовите.
Еве ти кажи некој збор-два па да тргне дискусијава напред може?
Со Томас може немаме исти ставови (мада во последно време некако се совпаѓаат) али чест ти е муабет да правиш.
Со тебе може за дркање на комшики да муабетиме и за коледе-леде, не знам што курац бараш во подфорумов.
Сите кои ти реплицираат во темата на Металург ОДМА СЕ БРИШАТ.КактусДобар си,кај и да е и смешен ќе станеш.
Квалитетот на постовите,т.е. неквалитетот го поставија како стандард фановите на твојот тим,на секој мој пост у фан клуб Металург редовно се убацуваат 2-3 ца кои почнуваат да играат курташак се додека не дојде модератор и почне да ги брише.И не само на моите туку и на постовите на други фанови. И ти очекуваш ја со нив дискусија на ниво да водам,е нема.
Пишувам чат-пат и на Вардар страната,али таму сум провоцирал се нешто,ај ок.
И пошто речникот на грото е со навреди према Металург,епа јбг,ќе вреѓам и ја по Вардар,не дека ми е нешто интересно..чисто онака да провоцирам.
Демек ради нас не си пишувал квалитетни постови во подфорумов?
Дечко, од 2008 си член, прво мислење во ракомет ти е во 2013, да си сакал да коментираш тука, ќе си коментирал и кога 95% од сегашниве ликови не постоеле на темиве и не биле членови на кајгана.
Она што јас го видов денес на утакмицата:
Во Металург денес играја двајца самци, Ренато и Миркуловски,