МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој кога би се случило ова?

Ако се само сателитските канали тогаш што к***ц прават глупи договори . Што добиваат македонците во Бугарија а и бугарите со ова ? Освен документарци за војводи ,македонски народни приказни,информативни емисии,и по некоја реприза на архивски материјал МРТ САТ нема друго што интересно да понуди . БНТ World што ќе понуди ? Освен информативни емисии и некој документарци нема сигурно друго ништо што нас македонците би не премногу интересирало.

Последно уредено:
Oва подобро од тоа предходното .

Вака би било добро да напраат за фудбаливе . За светското Бразил,Лига шампиони,Лига европа со многу статистики и други информации .

А не само ваквото вирутелно студио да го користат еднаш во година

А за оваа графика:
upload_2014-4-27_21-30-59.png[DOUBLEPOST=1398628359][/DOUBLEPOST]upload_2014-4-27_21-52-25.png

Последно уредено:
лол вториов скриншот :ROFLMAO

Малку делува како да е во “Ѕвездени Патеки“, но е мноооогу подобро од она од првиот круг. Е вакво нешто требаше и првиот пат, но пак ми делува некако пренатрупано. Треба да изгледа модерно, нешто како што е сега, но поедноставно. А за вторава графика не мислам ништо бидејќи е многу лоша. Како да е недовршена. Кој уште остава бели позадини!

Малку делува како да е во “Ѕвездени Патеки“, но е мноооогу подобро од она од првиот круг. Е вакво нешто требаше и првиот пат, но пак ми делува некако пренатрупано. Треба да изгледа модерно, нешто како што е сега, но поедноставно. А за вторава графика не мислам ништо бидејќи е многу лоша. Како да е недовршена. Кој уште остава бели позадини!
Мене многу ми се допаѓа. Можеле малку да ја подобрат онаа ,,бела,, позадина. Но 4.5/5 од мене[DOUBLEPOST=1398630839][/DOUBLEPOST]upload_2014-4-27_22-33-29.png

Последно уредено:

Тој што се убаци на сред вести е овој

Тој што се убаци на сред вести е овој
Да бе во живо го фатив, не знаев што да правам-дали да се смеам или да се чудам. Само како се чувствувале вработените во режија во МРТ!?[DOUBLEPOST=1399068802][/DOUBLEPOST]За друго нешто сега... Според мене Сител има најдобра слика, за МРТ понекогаш ми е чудна. Мислам дека треба да додадат на бојата малку...

Последно уредено:
Постигната е начелна согласност за бесплатно отстапување на правата на кабелските оператори на националните телевизии на Македонија и на Бугарија. По директните контакти на претседателите на агенциите за медиуми на Македонија ина Бугарија, Зоран Трајчевски и Ѓорѓи Лозанов добиени се начелни согласности од МТВ и БНТ дека ги отстапуваат правата за 24-часовно реемитување на нивните програми, преку кабелските оператори во двете држави.
http://www.mkd.mk/makedonija/skopje...mituva-vo-bugarija-i-bugarskata-vo-makedonija
Што ќе им е оваа бугарската телевизија која ретко кој ја гледа . Би било убаво да склучеа со РТС договор , јас лично на РТС гледам нивен дневник и вести и нивна временска прогонза бидејќи баш и погодуваат со времето подобро погодуваат од нашите телевизии од кои само МРТ има добра временска прогноза временските прогнози на другиве наши телевизии не ги ни сметам за временски прогнози . Лично ги имам РТС сателитски и РТС 2 кај мојот локален кабелски оператор а РТС 1 тешко ќе ја има бидејќи таму даваат странски филмови и серии , освен доколку не се склучи некој договор помеѓу двете држави за реемитување а такво нешто тешко да биде . Само ова што е склучено помеѓу државните телевизии на Македонија и Бугарија да не прерасне и во нешто уште поголемо во блиска иднина меѓу двете држави .

Знае некој кога ќе почне да се емитува БНТ бугарскава во Македонија ?

Оваа вест гледам само на МКД.МК ја има ,а на други портали ја нема :eek:

Знае некој кога ќе почне да се емитува БНТ бугарскава во Македонија ?

Оваа вест гледам само на МКД.МК ја има ,а на други портали ја нема :eek:
Изгледа ќе почекаме едно... Што знам 5-6год.

Jaката телевизија, па за неа ќе плачеме сеа што ја немаме.
БНТ Сат, ти е побетер од МРТВ Сат милион пати.

Не заебавај, МРТ Сат е подобра него БНТ Сат?[DOUBLEPOST=1399126814][/DOUBLEPOST]
Не заебавај, МРТ Сат е подобра него БНТ Сат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom