Игра со најдобра приказна?

Член од
27 април 2013
Мислења
94
Поени од реакции
97
Заврши ја играта и кажи импресии... Да се направи филм по оваа тема, би бил екстра...

Кога ќе ја завршиш почни ја Indigo Prophecy...

https://www.youtube.com/watch?v=x1qUzXduT-Y
Ја свртев ама стварно не очекував таков крај.Видов ќе има и трет дел.Мислам дека ќе биде уште подобар од овој.А Indigo ја пoчнав и ќе видам како ке испадне

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ја свртев ама стварно не очекував таков крај.Видов ќе има и трет дел.Мислам дека ќе биде уште подобар од овој.А Indigo ја пoчнав и ќе видам како ке испадне
Ама кажи каква содржина има играта, а...? :) Да, крајот е трогателен, девојката останува во кома, незнам за трет дел, никаде не сум прочитал, но ке чекаме...

Член од
27 април 2013
Мислења
94
Поени од реакции
97
Ама кажи каква содржина има играта, а...? :) Да, крајот е трогателен, девојката останува во кома, незнам за трет дел, никаде не сум прочитал, но ке чекаме...
https://www.youtube.com/watch?v=KsIkNrRUMEg

http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamfall_Chapters:_The_Longest_Journey

Линкови за третиот дел што треба да излезе 2014.Да се надевам дека нема да бара јака конфигурација.Стварно сакам да го изиграм и овој дел.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Survival horor игра, работена според истоимениот роман на H. P. Lovecraft, издадена од Bethesda.
Една од најдобрите игри што сум ја играл и ме држела напнат цело време. Воедно и доста тешка игра, или немаш никакво оружје и само бегањето ти е спас, или и да имаш, куршумите ти се доста оскудни. За жал, не е толку популарна како некои други игри што ги прочитав наназад низ темава.
На кратко прикаската: Дејството се случува во 1922 и ти претставуваш приватен детектив кој иди во изолирано приморско гратче на источниот брег од Америка да испиташ случај со исчезната личност. Уште на почетокот се приметува дека се’ е чудно во гратчето и уште првата вечер во хотелот се будиш при обидот да провалат во собата и да те убијат и мораш да бегаш. Како што бегаш цело време за да се спасиш од жителите, така се открива полека прикаската.
Играва ја препорачувам секому да ја изигра, посебно љубители на хорор и survival жанр на игри. Издадена е во 2006-та, така да некој дури и со постара конфигурација може комотно да ја игра и на high settings.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
1.164
Assasin's Creed site igri definitivno, u momentov ja igram AC 4 predobra e sega za sega iako sum negde na pocetokot, posle ova kje ja igram i AC: Liberation :) medovi

Сите Assasin's Creed игри дефинитивно, во моментов ја играм AC 4 предобра е сега за сега иако сум негде на почетокот, после неа ќе ја играм и AC: Liberation :) Медови :D

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
GTA V стварно ги пројде сите мои очекувања.. кик ес приказна !!

Член од
10 октомври 2012
Мислења
41
Поени од реакции
15
Syberia
Bioshock: Infinite, најдобар крај на игра доесга според мене..
The Wolf Among Us

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Мене највеќе ми се допадна I am Alive, интересна приказна имаше играва, ни за момент не ми беше досадна.

Гејмплеј од првата епизода.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Мене највеќе ми се допадна I am Alive, интересна приказна имаше играва, ни за момент не ми беше досадна.

Гејмплеј од првата епизода.
Штета што играта беше грдо сивило..

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
The walking dead-Всушност скоро целата игра е филм,само има некои работи за кои ти одлучуваш...

Kajgana Shop

На врв Bottom