Игра со најдобра приказна?

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf996
  • Време на започнување Време на започнување
Заврши ја играта и кажи импресии... Да се направи филм по оваа тема, би бил екстра...

Кога ќе ја завршиш почни ја Indigo Prophecy...

https://www.youtube.com/watch?v=x1qUzXduT-Y

Ја свртев ама стварно не очекував таков крај.Видов ќе има и трет дел.Мислам дека ќе биде уште подобар од овој.А Indigo ја пoчнав и ќе видам како ке испадне

Ја свртев ама стварно не очекував таков крај.Видов ќе има и трет дел.Мислам дека ќе биде уште подобар од овој.А Indigo ја пoчнав и ќе видам како ке испадне

Ама кажи каква содржина има играта, а...? :) Да, крајот е трогателен, девојката останува во кома, незнам за трет дел, никаде не сум прочитал, но ке чекаме...

Ама кажи каква содржина има играта, а...? :) Да, крајот е трогателен, девојката останува во кома, незнам за трет дел, никаде не сум прочитал, но ке чекаме...

https://www.youtube.com/watch?v=KsIkNrRUMEg

http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamfall_Chapters:_The_Longest_Journey

Линкови за третиот дел што треба да излезе 2014.Да се надевам дека нема да бара јака конфигурација.Стварно сакам да го изиграм и овој дел.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Survival horor игра, работена според истоимениот роман на H. P. Lovecraft, издадена од Bethesda.
Една од најдобрите игри што сум ја играл и ме држела напнат цело време. Воедно и доста тешка игра, или немаш никакво оружје и само бегањето ти е спас, или и да имаш, куршумите ти се доста оскудни. За жал, не е толку популарна како некои други игри што ги прочитав наназад низ темава.
На кратко прикаската: Дејството се случува во 1922 и ти претставуваш приватен детектив кој иди во изолирано приморско гратче на источниот брег од Америка да испиташ случај со исчезната личност. Уште на почетокот се приметува дека се’ е чудно во гратчето и уште првата вечер во хотелот се будиш при обидот да провалат во собата и да те убијат и мораш да бегаш. Како што бегаш цело време за да се спасиш од жителите, така се открива полека прикаската.
Играва ја препорачувам секому да ја изигра, посебно љубители на хорор и survival жанр на игри. Издадена е во 2006-та, така да некој дури и со постара конфигурација може комотно да ја игра и на high settings.

Assasin's Creed site igri definitivno, u momentov ja igram AC 4 predobra e sega za sega iako sum negde na pocetokot, posle ova kje ja igram i AC: Liberation :) medovi

Сите Assasin's Creed игри дефинитивно, во моментов ја играм AC 4 предобра е сега за сега иако сум негде на почетокот, после неа ќе ја играм и AC: Liberation :) Медови :D

GTA V стварно ги пројде сите мои очекувања.. кик ес приказна !!

Syberia
Bioshock: Infinite, најдобар крај на игра доесга според мене..
The Wolf Among Us

Мене највеќе ми се допадна I am Alive, интересна приказна имаше играва, ни за момент не ми беше досадна.

Гејмплеј од првата епизода.

Мене највеќе ми се допадна I am Alive, интересна приказна имаше играва, ни за момент не ми беше досадна.

Гејмплеј од првата епизода.

Штета што играта беше грдо сивило..

The walking dead-Всушност скоро целата игра е филм,само има некои работи за кои ти одлучуваш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom