Тоа премиерот Орешарски и мандаторот Станишев можат да ти кажат.Dali nekoj znaj tocno da kazi sto ke bidi so brojcinata vrateni na dopolnitena proverka sto imaat podneseno makedonski dokumenti legalizirani na bugarski uste kolku vreme treba da se ceka
GospodOsven niv si pomisliv nekoj drug da ne ima ako ima
Не поминуваш со тоаБугарска тапија за продажба на имот од 1941 год, на име на прадедо ми, дали ќе ми помогне ?!
Ti znaes se. Kako ne pominuva?? Koga nesto ne znaes ne trplaj bez vrska.[DOUBLEPOST=1398774223][/DOUBLEPOST]Не поминуваш со тоа
Ti znaes se. Kako ne pominuva?? Koga nesto ne znaes ne trplaj bez vrska.[DOUBLEPOST=1398774321][/DOUBLEPOST]Не поминуваш со тоа
Bili kakov dokument izdaden od bugarski organ ke ti pomogne. Ne go slusaj ovoj ajpon,poso mu e krivo.Бугарска тапија за продажба на имот од 1941 год, на име на прадедо ми, дали ќе ми помогне ?!
Кој си ти да навредуваш бе .Ало Модератори, Дај банирајте го овој шпон iPhone сестру ли му ебам клошарска !!
Kako moze da ne dokazuva tapija ejjj,preslusaj se malku. Togas bugarite bile na makedonska teritorija,oni go izdale toj dokument. I kako moze da bide nevazecki?? Za tebe vazecki dokument e nekoj od vasite ke go isprinta vo nekoj podrum vo aracinovo?????? Ajde izlezi malku na vozduh,prosetaj seКој си ти да навредуваш бе .
Инаку бараат документ во кој се докажува дека предокот ти е бугарин. Убаво си пишува. Тапија за имот не е документ со кој се докажува националност.
Колку време помина од интервјуто?Вчера се промени статусот од:
"Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ."
На:
"Молбата Ви е уважена.
Вашата преписка е вклјучена в Указ"
Изгледа тргна работата