Dan Bilzerian

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Му се погодиле картите сега и така живее но нема стално да му иде кец на десетка,
да видиш јас како ќе живеам кога ќе дојдат на цена мелачките за бибер, е овој ќе ми ја коси тревата во ранчот или пере колите.

Ако курви, пушки, дрога и базен 24/7 се најдобариот начин на живеење тогаш поима немате што е живот. Поголем егоцентрик нема од него, не знам дали живее вака или само глуми дека "живее' за да има што да објави на фејсбук и на инстаграм.

и според тебе што тоа значи?
Абе скај, а тебе да те фрлам од кров да се скршиш доле, да го ставам на јутјуб, да си стекнувам популарност и луѓето да ми викат цар си, кул ќе е?

Муабет си праеме.

Абе скај, а тебе да те фрлам од кров да се скршиш доле, да го ставам на јутјуб, да си стекнувам популарност и луѓето да ми викат цар си, кул ќе е?

Муабет си праеме.
Кога ќе ги разграничиш работите ќе ги увидиш некои работи што се на видеото и зошто тоа го имаат и двајцата направено. Јас знам зошто но според твојот одговор ти очигледно не си го увидел тоа. Да ја поедноставиме работата, сето тоа се прави за само едно зборче Популарност. Мислам дека се сфативме...

Кога ќе ги разграничиш работите ќе ги увидиш некои работи што се на видеото и зошто тоа го имаат и двајцата направено. Јас знам зошто но според твојот одговор ти очигледно не си го увидел тоа. Да ја поедноставиме работата, сето тоа се прави за само едно зборче Популарност. Мислам дека се сфативме...
Доказ дека е дебил.

овој ко Лешоски исто само овој е без пари и без жени.
Биќ плис
1980818_10203387694031833_897967884_n.jpg

Уре да тибам.
Сега нема да можам да заспијам.

Следен пат во спојлер, plz.

Му се погодиле картите сега и така живее но нема стално да му иде кец на десетка,
да видиш јас како ќе живеам кога ќе дојдат на цена мелачките за бибер, е овој ќе ми ја коси тревата во ранчот или пере колите.
Или кога ќе воскресне Тито и ќе го конфискува целиот имот на типов.

Муабет си праеме.
Мал си уште.

Не сакаш да правиш нешто, не го прај. Simple.

Пошто некому да тежнееш да му забраниш нешто е исто како некој да те осудува дека дуваш, или се фиксаш или слушаш Радиоглава.

Брат да не ти треба помош.....................јави во ПП (или како ли се вика)

Глеј погоре у видеото како ја фрла типката од кров. Плус го објавува тоа и се фали.
Не го виде докторот на крај на видеото? Сео тоа било испланирано и извршено со умисла.
Остај ги овие што се палат мислејќи дека живее спонтано, сите тие девојки се платени да се сликаат полу-голи за да се креира сликата на плејбој и ‘перфектен живот‘.

Шо ви е ,не му замеравајте, коката и стероидите го сјебаа ,уште еден срцев удар му фали да и стави крај на вечната фотосесија, ваљда и тој го знае тоа.
Него ова американциве со ерменско потекло сите до еден старлети :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom