dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.470
- Поени од реакции
- 85.508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Намерно се јавува човекот откако не е во кадар.Слабо спојлер насловот.

Според преводот што го даваа баш не се нормални.Не се нормални овие МРТ, пак го лупнаа Pulp Fiction. Дупла дневна доза.![]()
What Should We Make of Enemy’s Shocking Ending?Само што го глеав Enemy ,и не знам што филм изглеав
ме интересира што е со пајакот ?
Почетокот каде што се собрани најверојатно богати луѓе ,као состанок,ритуал ,или даваат голем кеш за да гледаат некои си болни работи????
Абе пајакоооот ????????????![]()

What Should We Make of Enemy’s Shocking Ending?
[DOUBLEPOST=1398589127][/DOUBLEPOST]Дали некој го има гледано Nine Queens ?
Ми се чини добар ама го нема во убава снимка, а и главниот глумец е од The Secret in Their Eyes
Имам 2-3 вакви филмови, жал ми е да ги гледам во DVDripУф, опасно добар е Nueve reinas. Еден од моите омилени.
Имам 2-3 вакви филмови, жал ми е да ги гледам во DVDrip
[DOUBLEPOST=1398625666][/DOUBLEPOST]Гледан El cuerpo, филмиште. Шпанциве (Аргентинци?) мајстори се значи. Ако откриете некој сличен, пишете.Arlington Road
Професор на факултет почнува да се сомнева во тоа дека неговиот сосед е терорист. Не треба повеќе да се спомнува, само ќе кажам дека филмов е многу добар мора секој од вас да го погледне.
Имдб скромна 7.2
Од мене 8.5