Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Која е оваа на сликата на сите што ви е Аватар ?

That awkward moment добра драмичка , овие тројцата сварно ги погодиле во филмот ,али плавушите :love:. Црнецот(мајкл џордан :LOL:) и мајлс би требало да станат одлични актери ,само да се ослободат од овие филмови и да влезат во посериозни води.ефрон не е интересен одамна ,ке направи уше некој ваков филм и толку од него.
:love::love::love::love::love::love::love::love:

mackenzie-davis-w724.jpg

:love::love::love::love::love::love::love:
iphone360_2471796.jpg

:love::love::love:

Изгледа ќе има втор дел на Алан Партриџ и ќе почне да се снима во Август :vozbud::cuc:(y)(y)
Кумановац комедии си барал а ? Alan Partridge: Alpha Papa симни го ако не ти е гледан, кога веќе го спомнав :D

Фала ви за предлозиве, мада колку филма ми дадовте ќе треба да чекам 1ви.:D

Само што го глеав Enemy ,и не знам што филм изглеав
ме интересира што е со пајакот ?
Почетокот каде што се собрани најверојатно богати луѓе ,као состанок,ритуал ,или даваат голем кеш за да гледаат некои си болни работи????

Абе пајакоооот ???????????? :D

Само што го глеав Enemy ,и не знам што филм изглеав
ме интересира што е со пајакот ?
Почетокот каде што се собрани најверојатно богати луѓе ,као состанок,ритуал ,или даваат голем кеш за да гледаат некои си болни работи????

Абе пајакоооот ???????????? :D
Јас сфатив дека претставува жената со која имаше афера :icon_lol::icon_lol: по некоја си моја логика, ако видовте и кај сообраќајката кога стаклото од колата се скрши го зумираа изгледаше како мрежа од пајажина, нешто има поврзано со неа. А на крајот тој големиот пајак не знам ваљда предупредување колку може “голем да стане“ т.е опасност ако продолже со неа :LOL: што знам[\spoiler]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom