Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
ke treba rezervacii?Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999!
ke treba rezervacii?Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999!
Не би требало.ke treba rezervacii?
Пропуштија супер шанса да ја викаат играва Assassin's Creed White Flag.
Сепак промена - 2 299 ден ќе биде и ќе ја имаат на 26ти.Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999!
se zema se zemaRed orchestra 2 бесплатно!
http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1353639133892980334
Сигурно можат да нарачаат во НИКО Компјутери или во било која друга фирма која увезува хардвер од Logitech.Каде се продаваат РС контролери со обликот од X360 контролер?
Ако е со кабел ќе си работи без проблем така? За овие bluetooth што се безжичниве знам дека треба еден посебен додаток за РС да се земе, исто од Microsoft.Сигурно можат да нарачаат во НИКО Компјутери или во било која друга фирма која увезува хардвер од Logitech.
Logitech Chillstream е добар пример за PC контролер со кристално ист изглед како контролерот на Xbox 360.
Инаку, не мораш да купуваш посебен контролер за компјутер, можеш да купиш контролер за Xbox 360 и ќе работи без никакви проблеми и на компјутер, докажано и проверено.
Да, работи без никакви проблеми преку USB кабел, а ако сакаш да го користиш безжично, ќе мораш дополнително да го купиш тој безжичен рисивер кој ги прима безжичните сигнали од контролерот, а кој се поврзува со компјутерот преку USB кабел.Ако е со кабел ќе си работи без проблем така? За овие bluetooth што се безжичниве знам дека треба еден посебен додаток за РС да се земе, исто од Microsoft.
Чилстимот сум го пробал, некако не ми праи мерак, а и прескап е. За тие пари оригинал X360 контролер се зима
Вчера барав на ebay/aliexpress, има за некои 900/1000 ден. безжичен X360 (third-party). Па ако има кај нас негде нешто вакво за слична цена, одма да зимам. Ако не, да си чекам 20-30 дена
SimsCity, Tropico 4/5, Anno сериите ми доаѓаат на памет.Барам некоја игра со градење, работници, нешто налик на Build a lot, aко може некој предлог?