Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема теоретски шанси да бидеме задоволни сите од листата на IMDB, премногу е вкусот релативен кога станува збор за рангирање на најдобри филмови на сите времиња.
Јас не се замарам со рангот кој го има Pulp Fiction, а и другите филмови на оваа листа, но Pulp Fiction е прејак.
Од атмосфера до дијалози и како се одвива приказната, све е многу јако изведено.
И јас комплетно се сложувам со тебе за Pulp Fiction. Дури и сметам дека е перфекционистичко дело - сите детали кои ги има во филмот да се вклопат на тој начин, богами и не е мала работа! За мене е еден од најдобрите филмови на сите времиња.Нема теоретски шанси да бидеме задоволни сите од листата на IMDB, премногу е вкусот релативен кога станува збор за рангирање на најдобри филмови на сите времиња.
Јас не се замарам со рангот кој го има Pulp Fiction, а и другите филмови на оваа листа, но Pulp Fiction е прејак.
Од атмосфера до дијалози и како се одвива приказната, све е многу јако изведено.
Колку лајкови ќе собереше да ти беше вака постот...go nemav gledano The Green MIle dosegafilmov e ebenjeeeeeeeee..
kakov Shawshank Redemptionova e najakata drama na site vreminja![]()
![]()
Поучна приказна за начинот на воспитување на децата. Онака да се запрашаш кога би бил родител како би постапил во одредени ситуации. И јас кога го гледав бев фасциниран, а кога добро ќе размислам и ќе се присетам, сеуште ме држи то чудо. Силен импакт има филмот.Го гледав Vozvrashcheniye на Андреј Звјагинцев, овој генијален руски режисер ќе има нов филм годинава на Кан, па одамна сакав да му ги изгледам Враќање и Елена. Првиот го изгледав, ремек дело, добитник на Златен Лав во Венеција. Она што се шокирав, и ме допре сега кога малце истражував околу факти за филмот, е тоа што главниот глумец, детето Андреи (Владимир Гарин) загинало некое време после филмот фрлајќи се во вода од скокалница, а баш во филмот на почетокот во првичните сцени преовладуваат сцени од страв од височина, фрлање во вода, сметање за кукавица доколку не се фрли неговиот брат. Стравично, инаку филмот ремек дело, it's a must.
Ејј ете што ќе се гледа денес[DOUBLEPOST=1397146781][/DOUBLEPOST]Enemy
![]()
Може да се развие многу дискусија за филмот, само не знам како ќе знаеме кој е во право![]()
Јас ништо не разбрав, ама убаво возеше филмот.