Натпревар #5 - Тема: Пиво! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако може со оваа да учествувам.

Може ако ги следиш правилата, имено секоја фотографија која учествува на натпреварот МОРА да биде прикачена на кајгана галерија и од таму постирна тука, побарај има погоре детално упатство[DOUBLEPOST=1397822342][/DOUBLEPOST]
6015
by Let 3 on Кајгана форум

Кога јас се научив,тогаш и ти можеш,
пикни ја масава комплет во албумот твој,па потоа, тоа и тоа што тие објаснето на старт на темава и со таква фотка ќе учествуваш.

Средив

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

И ај сеа учествувај срам ме фати од фотката моја, вон конкуренција е во мизерија.:D

И ај сеа учествувај срам ме фати од фотката моја, вон конкуренција е во мизерија.:D
Немој да го гледаш ова како фудбалски меч, дури и “натпревар“ би го изоставил од насловот, секоја фотографија е нечие дело преставува негово гледање на нештото, неговата креативност. Јас никогаш не би дал пари за слика од Пикасо, али би дал некое евро за разголена слика од Кејт Аптоун.
Фотографија е уметност, а во уметноста нема победници ни прво - второ место. Има само свои правци, техники, теми.

Една тазе, не за пријава, туку онака... :)
Zlaten Dab Beer by MLazarevski, on Flickr
Може тоа ти било замислата но мислам дека бар сосем малку требало да фатиш од горната страна на капачината, нешто како да му се даде 3Д на шишето, инаку баш јака идеа :)

Може тоа ти било замислата но мислам дека бар сосем малку требало да фатиш од горната страна на капачината, нешто како да му се даде 3Д на шишето, инаку баш јака идеа :)
Мене замислата ми беше да ги сликам баш под овој агол, као „видете ме, јас сум најјакото пиво у Македонија!“ :)

7.jpg

You Came to the Wrong Neighborhood motherfucker... :pos:

Мене замислата ми беше да ги сликам баш под овој агол, као „видете ме, јас сум најјакото пиво у Македонија!“ :)
You Came to the Wrong Neighborhood motherfucker... :pos:
На Самарџија и 80илјади прилепчани им се допаЏа ова :свиркам:

.........СКОПСКО............................................................................................
...........................СКОПСКО..........................................................................
.............................................СКОПСКО........................................................
Picture 1432.jpg Picture 1433.jpg Picture 1434.jpg Picture 1435.jpg Picture 1436.jpg Picture 1437.jpg
што е ако е шеф,само тоја ли да постира повеќе од 1 па макар и надвор од конкуренција,и да се наметнува,еве можам-сакам и јас,
имав повеќе слики од ова место.ете одбрав една за натпревар во последен момент, можеби имав и подобри но сакав баш од тука.
А сликав и некој фотки од скопската фабрика за пиво,а тоа на никој не му текна, а ги имаме повеќе во Македонија и требаше и од таму некои слики да се види произвоството, полуфабрикатот,лабараториите,контролата, готовиот производ, декустацијата и транспортот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom