Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние го имаме Нептун. Каталонциве атеисти се немаат такви обичаи!:icon_lol:
neptuno-viernes--647x431.jpg

Најјако е за Сибел божицата на плодноста и природата , а култот кон неа го развил свештеник евнух. :icon_lol:

На 4 кола до крајот на Атлетико му требаат 2 кикса за да отпадне од трката за титулата. Спортлајф дава 2.05 коеф дека Атлетико ќе освои , еве ви добра шанса за добар кеш. :)

На 4 кола до крајот на Атлетико му требаат 2 кикса за да отпадне од трката за титулата. Спортлајф дава 2.05 коеф дека Атлетико ќе освои , еве ви добра шанса за добар кеш. :)

Ne znam kolku e koeficient deka bilbao ke pobedi, i toa e sugurna para, spored mene.
A atletiko ke kiksne so valensia :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

MundoDeportivo:
Кандидати за наследник на Тата Мартино се:

- Луис Енрике (Селта Виго)
- Франк Де Бур (Ајакс)
- Ернесто Валверде (Атлетик Билбао)
- Пако Хемез (Рајо Ваљекано)

Ne znam kolku e koeficient deka bilbao ke pobedi, i toa e sugurna para, spored mene.
A atletiko ke kiksne so valensia :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Али потребни се 2 кикса за да падне второ место. Колку е тоа изводливо во 4 кола , со ненормално мотивирана екипа гладна за титули , и историска шанса. Не викам дека неможе да се деси , али мислам дека шансите за да бидат шампиони се 90 %.

Јас мислам дека и откако ќе ја освои титулата Атлетико, некои овде ќе тврдат дека можно е до Јули/Август да ја изгубат (на било каков начин). :LOL: :LOL:
Веќе 30 кола се прави овој муабет, за падот на Атлетико.
Веројатно сме навикнати само Реал/Барса да освојуваат титули, па уште не можеме да си поверуваме на очите, ушите, мозокот и свеста дека Атлетико е шампион на Шпанија во сезоната 2013/14.

Кикс со Валенсија 90%, па со Барса ако не си ја покажат циганската страна :ROFLMAO:

Инаку ние и вечерва очекуваме кикс оти да не Forza ELCHE :LOL:

Атлетико вечер губи, Реал во недела губи и бам Барса во пол позиција сами да си решаваат за титулата :)

Сите ќе кикснат 1-2 утакмици до крај, Реал и Атлетико ќе имаат и густ распоред со ЛШ. Има време до крај за се да се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom