Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Само што во тој случај тој би останал со прстот во уста, пошто “реваншот“ се игра кај нас.Требаше купи си едно 10-15 карти онлајн препродај ги по 1000че и оди си на реваншот во Фленсбург![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што во тој случај тој би останал со прстот во уста, пошто “реваншот“ се игра кај нас.Требаше купи си едно 10-15 карти онлајн препродај ги по 1000че и оди си на реваншот во Фленсбург![]()
Мислев на некој со вишок/ некој што ќе му излезе нешто у наредниве денови/ некој што земал карта за некој друг па го заебал вториов...Не ја давам ни за 10 пати повеќе!
Пари ќе се потрошат за ден-два-пет. Ама спомените од натпреварот кој може да остави длабока трага во историјата на ракометот ќе траат вечно![]()
@STEALTH која утакмица ќе ти биде оваа на РК Вардар во последниве 5 години?
Местото на живеење не е оправдување има дечки од Гостивар, Тетово, Пехчево... што се поредовни и од некои наши членови. Проблемот е желбата да се биде дел од нешто историско иако не припаѓаш таму. Како го викаш ти тоа трендер..
Па нели не е до тренди моментот.Прва ми е воопшто и не ми е срам поради тоа, дека не припаѓам таму... мало морген. Не е на дедо ти РК Вардар, па да си го присвојувате. Бре бре, не сум припаѓал таму, многу си дозволувате, како цела Борис да е ваша. Си имате таму Комити, навивајте си и тоа е тоа. Остајте не малку и ние да навиваме, не се куропецајте со мојата желба да сум бил од нешто историско. Ма немој молим те, РК Вардар по тестамент е твој?
Тренди е што се појавуваш на оваа утакмица. Да си го сакал спортот или поточно ракометот ќе си гледал утакмица и претходно а сега си само еден од многуте што доаѓаат само заради утакмицава нејзината важност и еуфоријата за ракомет во земјава.
Не се лути де, мое мислење.ОК е друже, не планирам да се докажувам што е тренди, што не и зошто јас доаѓам.
П.С Од кај знаеш дека не сум бил на Вардар во странство?
Јас лично мислам дека проблемот е во управата на клубот. Со оглед на капацитетот на Борис, треба предност да им се даде на тие со сезонски билети, на Комити, па ако остане нешто и за другите. Ама кај нас цела држава функционира наопаку, а вие се расправате кој бил на СЕХА, кој бил на стадион, кој бил од Штип, а кој од Дебар Маало. Глуп муабет терате. Управата е виновна и точка. Самс и младите вмровски полтрончиња од управа ги дадоа картите на дебилите од штабови, на бизнисмени, на министри.
За тоа што во ОНЕ во Сити Мол денес само на двајца од 50 души им продадоа карти не ми е крив Бранко. За Хамбург дупло ја платив картата од истите причини... маме да им ебам и на управа и на продавачите од ОНЕ. То е.
Па, како да останеш нем на вакви провокации?855 страни веќе има темава и во неа 90% од муабетите се за кој бил навивач, кој не бил, кој бил појак навивач и кој заслужувал карти да има, а само 10% се вистински коментари за Вардар...
Многу ми е незгодно ова мерењево на патлаци, ама мало појаснување:Само една молба до тебе и други што одат првпат,вторпат на вардар - не затварајте уста!