Совети за во СЕПУГС "Васил Антевски - Дрен"?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар Т.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 април 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Планирам да се запишувам во "Васил Антевски - Дрен"(правен смер) па некои совети ако сакате да ми кажете ?

Специјални совети за во средно? И тоа баш за В.А.-Д.?
Книгата в раце, и загреј столица.

Нема што да се каже друже. Учи редовно, барем 2 саати на ден и топ ќе си.

у борис ја на голем одмор учев, со 3ка просек пројдов :icon_lol:

Планирам да се запишувам во "Васил Антевски - Дрен"(правен смер) па некои совети ако сакате да ми кажете ?
abe sovet ...doagjaj odma be :D

p.s sea sala na strana za ucenje treba da ti kazam da drzis tempo a i ako si so 4 moze da te primat mislam drugi soveti t.e preporaki ima edna tema za ova skolo jas tamu prasuvav

Последно уредено:
школото е полно со ропаци, ако сакаш да бидеш на повисоко ниво би препорачал орце/корчагин/карев....
but maybe that's just me.

школото е полно со ропаци, ако сакаш да бидеш на повисоко ниво би препорачал орце/корчагин/карев....
but maybe that's just me.
зашто бе ропаци ....цц ЛОЛ

Ве молам да ми кажете нешто сакам да се запишам во Васил, но дали ќе ме примат сите години сум одличен но имам вкупно десет четворки можно ли е да ме примат? Ве молам одговорете ми итно ми е. Фала ви однапред!

Ве молам да ми кажете нешто сакам да се запишам во Васил, но дали ќе ме примат сите години сум одличен но имам вкупно десет четворки можно ли е да ме примат? Ве молам одговорете ми итно ми е. Фала ви однапред!
Многу ретко примаат такви би ти препорачал да одиш во Арсени а и школото е поуредно!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom