Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Без Ноер против Реал боље да не идеме уопште....Ќе биде смеење...

Такада како знае и умее нека биде спремен до тогаш топ!

За вечер би требало и без него да можеме...Многу ме интересира како ќе изиграат,и дали ова што верглаше Гвардиола стварно го имплементирал..

Без Ноер против Реал боље да не идеме уопште....Ќе биде смеење...

Такада како знае и умее нека биде спремен до тогаш топ!

За вечер би требало и без него да можеме...Многу ме интересира како ќе изиграат,и дали ова што верглаше Гвардиола стварно го имплементирал..

Indeed ... Guardiola sega ke vidime dali vredi za parickite , mora da gi potkrene vo psihata zatoa e TRENER.

Нојер на заслужен одмор до среда.

Jupp Heynckes: The difference between 2012 CL final and 2013 CL final was Javi Martinez.

Ова ќе важи и за 2014.Хави е потребен во средината.Крос до него и то је то.;)Фузбалгот на клупа нека навива.Освен ако не се врати во посакуваната форма,како лани кога го искритикуваа Тон и Нетцер.(y)

Raeder - Lahm, Dante, Boateng, Alaba - Schweinsteiger - Kroos, Ribery, Robben, Müller - Mandzukic

И НЕКА НЕ СЕ ГЛУПИРААТ СО ФОРМАЦИЈА 2-7-1

После критиките нема место за мешан состав,се оди повторно скоро со најаките.Одбраната да си остане вака до крај на сезоната би било одлично.Осеќам дека ќе ги растуриме,иако тоа нема ништо да значи со второлигаш,но потребна е добра претстава после долго време.

Резервен голман е Раиф Хусиќ(18 години) :

18854.jpg

10153736_788783317801196_1087995231621862194_n.jpg

10171876_788799017799626_9031393856701981911_n.jpg

10154526_788540757825452_3613065619544887561_n.jpg

1504128_787860224560172_362930672268991120_n.jpg

Последно уредено:
Raeder - Lahm, Dante, Boateng, Alaba - Schweinsteiger - Kroos, Ribery, Robben, Müller - Mandzukic

И НЕКА НЕ СЕ ГЛУПИРААТ СО ФОРМАЦИЈА 2-7-1

Фала богу нормална формација....

Уште Ноер фали и тоа е тоа!

Овие и за со Реал...

Првата против Реал ја би ја играл истата, само Мартинез наместо Милер, Крос 10ка и тоа е тоа

Манџукиќ:
disneythe-beast.jpg

Дури и од петерец вади топки.
Туку, кај прочитал Пеп дека контрите не чинат, па за ич да не ги игра. Една тргна за малце, ама ништо.

Многу подиректна игра,многу помалце дудлање....треба само ритамот да се билда и тоа е тоа...

У дефанзива многу подобро,посконцетрирано и поповлечени се..

Со други зборови скоро исто ко тактиката од лани денеска...

Им ја оставаат малце топката да играат, се познава.

Ribery pod itno na psihijatar ili da mu se donese nekoja plava orospija da go raspolozat malku oti igrata mu e kako za vo Belasica Geras Cunev ... formacijata I igrata denes e taa koja naviknavme da ja gledame koga Bayern gazese zatoa Pep prst na celo I protiv ReJal da izleze so ovoj sostav sano mesto Miler da odi napred Kroos a do Schweini da se zacementira Martinez I nema sto da stravuvame protiv Madrigjanive .

Еве го бе Рибери, се разбуди у 100та минута

Голот примен со класична грешка на голманот. Ноер ужасно ќе биде потребен за ЛШ. Мора да игра.

Kroos , Martinez I Goetze treba da startuvaat protiv ReJal definitivno .

Супер игра прикажаа, подиректни поконкретни. Тоа е тоа што се бара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom