Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Море денеска пари се праеа на Реал и Барса со хендикепот,ама ко сме тиквари што да ни праеш.

Јас Барселона ја имав хендикеп двојка 13,5:pos:..и тоа замисли на полувреме Галата водеа 2 разлика и после ко му привлегоа душата му ја извадоа:pos:

хахахаха знам ама незнаев што да играм ама коа секој ден уплаќаш ќе играш и глупости не ми е прв пат да се заебам ...

какви 2 денари ќар данок плати и зијан е 20тина денари.........:pos::pos::pos::pos:

Јас Барселона ја имав хендикеп двојка 13,5:pos:..и тоа замисли на полувреме Галата водеа 2 разлика и после ко му привлегоа душата му ја извадоа:pos:
Море и ја се мислев да ја играм хендикеп 2ка,или 1 и се фатив за Андерлехт:facepalm:.А реално мислам да не се повредеше Аројо,ќе беше друга приказна.

Немој те молам Сити утре да го играш 1!

Уше таа и Баерн ми требаат за 6000+ добивка...

Немој те молам Сити утре да го играш 1!

Уше таа и Баерн ми требаат за 6000+ добивка...

Сити се посебна приказна кога и да ги играм..замисли сите нивни киксој оваа година ги погодив а тогаш кога беа во форма и газеа не ги пишев... и сега да ми се јави Пелегрини и ме моли да ги пишам не ги пишам

какви 2 денари ќар данок плати и зијан е 20тина денари.........:pos::pos::pos::pos:
Неможи да лати данок на ова ливче, пошто уплатат му е 50 денари, а добивката му е 52. На 2 денари не постои начин да му земат данок.
Малиов најде начин да ја заеби државата!!! ЈОШКА за преЦедател, Јошка за преЦедател!!! :vozbud::cuc::vozbud:

Eдно ливче во игра Челзи 2,Псв 2,Хофенхајм 1(овие се фатени),уште денес Атлетик Билбао 1.

Еве добитно ливче

Пробајте си ја утре истра 2-1, GG1, и х-1 ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom