gug1
њњ
- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 101
Da ne znae nekoj do kolku najmnogu mozam da apdejtiram xperia x8 mini?

но можеш да го рутираш, и да си ставеш некој ром со поголем андроид.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne znae nekoj do kolku najmnogu mozam da apdejtiram xperia x8 mini?
@ЏоиНекој искуство за Nokia Lumia 1020?
ako ti e lgl3 nema shansi preku data paketot,a ako ti e drug android ako nepomaga podeshavanje...restart factori setings...i strucna pomosh od operator na mob provajderНе можам да користам мобилен интернет на телефонот иако мобилниот интернет или Data traffic ми е уклучен.Дали некој имал ваков проблем и како го решил?Инаку немав користено одамна таков интернет, повеке преку Wi-Fi и кога сакав да пробам преку мобилниот интернет не можам ништо.Ве молам за помош.
Mnogu losh revju ima za ovoj telefon od phonearena koi go sporeduvaat so lanskiot galaxy grand koj spored niv e i podobar. Vidov vo Vip cena za ovoj telefon i izgleda ova e teshko precenet telefon. Spored mene baraj drug.[DOUBLEPOST=1397519356][/DOUBLEPOST]Povolna ponuda za Samsung grand neo ili pak mislenje okolu toa dali da se kupi od mobilara da se izbegnat oficijalnive operatori so nivnite "nepovolni" ponudi...
Mnogu losh revju ima za ovoj telefon od phonearena koi go sporeduvaat so lanskiot galaxy grand koj spored niv e i podobar. Vidov vo Vip cena za ovoj telefon i izgleda ova e teshko precenet telefon. Spored mene baraj drug.Povolna ponuda za Samsung grand neo ili pak mislenje okolu toa dali da se kupi od mobilara da se izbegnat oficijalnive operatori so nivnite "nepovolni" ponudi...
I SPORED TEBE GRAND ILI GRAND 2? DRUG PREDLOG???Mnogu losh revju ima za ovoj telefon od phonearena koi go sporeduvaat so lanskiot galaxy grand koj spored niv e i podobar. Vidov vo Vip cena za ovoj telefon i izgleda ova e teshko precenet telefon. Spored mene baraj drug.[DOUBLEPOST=1397519356][/DOUBLEPOST]
Mnogu losh revju ima za ovoj telefon od phonearena koi go sporeduvaat so lanskiot galaxy grand koj spored niv e i podobar. Vidov vo Vip cena za ovoj telefon i izgleda ova e teshko precenet telefon. Spored mene baraj drug.
ako ti e lgl3 nema shansi preku data paketot,a ako ti e drug android ako nepomaga podeshavanje...restart factori setings...i strucna pomosh od operator na mob provajder
Потопен Нексус 5 во тоалет. Најпрвин се „вклучуваше“, т.е. имаше вибрација и црн екран. Сега не реагира ништо. Не можам да го отворам, затоа што ми се поништува гаранцијата со самото отварање. Го ставив во кеса со ориз да постои 24 часа.
Ако тогаш ништо, што да правам?
Има на плејстор апликации..Flashlight.Дали на Sony Xperia Miro може блицот да се пушти и да свети цело време ,а не само за време на сликање ?
Не можам да користам мобилен интернет на телефонот иако мобилниот интернет или Data traffic ми е уклучен.Дали некој имал ваков проблем и како го решил?Инаку немав користено одамна таков интернет, повеке преку Wi-Fi и кога сакав да пробам преку мобилниот интернет не можам ништо.Ве молам за помош.
Sony Xperia Tipo mi e telefonot inace ke probam i taka pa ke vidime.
Освен апликација нема ли друг начини ?Има на плејстор апликации..Flashlight.
Тоа го може само ако снимиш видео-камера ,а не фотка тоа си е посебна кога сликнеш и блиц создава.Дали на Sony Xperia Miro може блицот да се пушти и да свети цело време ,а не само за време на сликање ?
А има ли без било какво користење на камера да се активира блицот ?Тоа го може само ако снимиш видео-камера ,а не фотка тоа си е посебна кога сликнеш и блиц создава.