- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.805
- Поени од реакции
- 12.295
Као што ти спомна Експерт, крај на месец ќе да е. Инаку снимање пред година, две...нема некоја врска заситеност од обична рентген снимка.Фала на одговорот. Инаку повторно не ја оправдувам матичната. За што и да отидам кај неа ми вели - не е ништо, така е сега пубертет,нормално е вртоглавица ова она, не е ништо, младост, ќе помине.
И на мајка ми е иста матичната и иако има само 38 години за што и да се обрати кај неа одговорот е: па така ќе е отсега па натаму, годините си врват.
Изгледа остава природата да не лекува или пак е заљубена во серијалот Survivor! Најхрабрите ќе преживеат!
И мене ме отекуваше матичната со недавање упати за клиника, недавање рецепти ама откако разбрав дека има(ше) врска исплатаод фонд, казнување и упати...до друго изгледа им е. Затоа и сменив матичен, сега е ок. Годините имаат врска (ја спомна мајка ти), но тука е матичниот баш за таа работа, да не дозволи годините прерано да се одразат на здравјето и да се види што е тоа што човек го мачи...на крају краева 38 и не се многу години за да као доктор му кажеш на човек -до годините е. Тоа и за тебе важи-иако си пубертет, таа треба да те упати барем на најосновни испитувања.
Испаѓа као иам 45 (скоро) па треба да си пукнам метак у чело
Ако имате можност, мењајте и вие матичен (претходно распрашајте се други матични колку се пациентите задоволни од нивната работа).
Смартес, ако имаат (а имаат постојано) гужва треба да примат уште лица, а не да ги враќаат луѓето. Да ми простиш, си играат к*ташак со пациентите.Ако вработено лице во одделот за рентген одбие да ве снима-не му замерувајте.