- Член од
- 5 април 2014
- Мислења
- 114
- Поени од реакции
- 49
- Локација
- Irbil, Iraq
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Што знаете за паралелен свет? И дали верувате дека постои ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што знаете за паралелен свет? И дали верувате дека постои ?![]()
Абе види ако земеш да го движеш маусот брзо низ екранот и фотографираш во тој момент ќе видиш 3-4 стрелки на екранот...ама не значи дека се навистина толку..енергијата е само во една..така да не верувам дека ниту на субатомско ниво може да има една иста честичка на две места во исто време..гледат се две ама енергијата е во една...Мултиверзумот (каков што денес го познаваме) нема апсолутно никаква потреба од егзистирање на "паралелен" свет.
Ако се базираш на истражувањата од областа на квантната механика, тогаш теоретски е возможно (на субатомско ниво).
Абе види ако земеш да го движеш маусот брзо низ екранот и фотографираш во тој момент ќе видиш 3-4 стрелки на екранот...ама не значи дека се навистина толку..енергијата е само во една..така да не верувам дека ниту на субатомско ниво може да има една иста честичка на две места во исто време..гледат се две ама енергијата е во една...

Пример дадов...Е ама аргумент му даде.![]()

Јас мислам дека парарелнио свет е варијанта на нашата реалност, за некоја голема одлука што ќе ја донесеме во нашата реалност во парарелнио свет се случува обратното и се така. 3начи има бесконечно парарелни светови. Таа теорија ми дојде така најдобраКажи прво ти твое мислење за да може да се надоврземе. Насочија кон нешто дискусијата.

Само обратно?Јас мислам дека парарелнио свет е варијанта на нашата реалност, за некоја голема одлука што ќе ја донесеме во нашата реалност во парарелнио свет се случува обратното и се така. 3начи има бесконечно парарелни светови. Таа теорија ми дојде така најдобра![]()

Јас мислам дека парарелнио свет е варијанта на нашата реалност, за некоја голема одлука што ќе ја донесеме во нашата реалност во парарелнио свет се случува обратното и се така. 3начи има бесконечно парарелни светови. Таа теорија ми дојде така најдобра![]()
.Што се подразбира под СВЕТ ?
Можеби светот на бајките.