Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Браво за детево , колку сум среќен што даде гол , само овај дебелиов на клупа што немат мадиња да играт со 2 офанзивни средни играчи ме нервират ... пушти ги Иско и Модрич со Чаби назад и нека ги силуваат сите тимови не вака против дортмунд ми го игра ефендијата ...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
утре мислам Гетафе ќе му скине 2 или 3 бода на Атлетико...за опстанок се борат,градско дерби....
абе ШАМПИОНИ СМЕ БЕ :P

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Тренерот барал константност од него. Тој константно си продолжува да не дава голови...
Можда го спрема за да игра фластер на пинто во среда .[DOUBLEPOST=1397338843][/DOUBLEPOST]Е ова е напаѓач .

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
нз дали чини Мората или не,ама дефинитивно ова лето мора да земат КЛАСА напаѓач...

до последното коло мислам Атлетико ќе киксира уште 2 ( Гетафе / Валенсија/ Малага) ...Само да ги победиме сите до крај

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Значи сите игра си ебава мајката сред терен и на крај ко че треба да се заврши акција Бензема ги решава сите :facepalm:
Се кладам дека од 10 акции 15 че ги е*и

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ве поздрави новио Чаби со асистенцијата над Мората :cool:
Чоечево да добива шанси колку шо добиваше на почетоко Модрич(и овај беше дупе ради шо немаше тренирано со тотенхем) До сеа Иљара че беше новиот Пирло само... шо е тука е. Истово и за Иско важи не го обожавам многу оти е пимплач али голој онакви невозможни да дава да ја пика сегде топката алал да му е... Кашемиру ме потсетува на Мамаду Диара(Капело ерата златен џокер)... #NoPenaltyNoWin

#Triple.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
со оглед на тоа дека од конкурентите за титула од можни 12 бода освоивме само 1,и сеуште сме и те како во борба за титулата,мислам дека e супер...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Прво: На Иљара многу подобро му седи улогата на Чаби, отколку кога е партнер на Чаби. Денеска изигра одлично, мислам дека одигра и подобро од тоа што го игра Чаби у последниов месец.
Второ: Ди Мариа дефинитивно се дрогира, не е нормален :D
Трето: Подобро што Бензема денеска се изнапромашува, отколку у среда да му се десеше ваков ден. У среда дава минимум еден гол, кладба кој сака у што сака :D
Четврто: Наеднаш го засакавте Мората. Пред нецел месец беше бетер телето и потпросечен играч.
Петто: Касемиро си гази! Стварно е добар играч, треба многу повеќе шанса да добива од тоа што го добива моментално.
Шесто: Ми се напрае ќејф што го пушти и Љоренте во игра.
Седмо: Ако слушнем уште еднаш лош збор за Начо има да ве паљим со бенѕин :D Многу корисен играч, МНОГУ! Десен бек, лев бек, централен...а плус тоа секоја утакмица изненадува се повеќе и повеќе. Злато вреден играч, не би го дал у никој случај.

Тоа е тоа. Сега кога Барса киксна, ја сум сигурен доколку ги добиеме сите утакмици до крај дека може да освоиме титула. Атлетико кикснува со Валенсија у гости, слушајте ми го зборов. Ама работата е што ако дојде последно коло да се одлучува шампионот помеѓу Реал и Атлетико (а не помеѓу Барса и Атлетико како што сите предвидуваа), тоа ќе биде 2-ка со рогови. Нема да дозволи Барса у никој случај Реал да стане шампион.

Kajgana Shop

На врв Bottom