Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за детево , колку сум среќен што даде гол , само овај дебелиов на клупа што немат мадиња да играт со 2 офанзивни средни играчи ме нервират ... пушти ги Иско и Модрич со Чаби назад и нека ги силуваат сите тимови не вака против дортмунд ми го игра ефендијата ...

утре мислам Гетафе ќе му скине 2 или 3 бода на Атлетико...за опстанок се борат,градско дерби....
абе ШАМПИОНИ СМЕ БЕ :P

Тренерот барал константност од него. Тој константно си продолжува да не дава голови...
Можда го спрема за да игра фластер на пинто во среда .[DOUBLEPOST=1397338843][/DOUBLEPOST]Е ова е напаѓач .

нз дали чини Мората или не,ама дефинитивно ова лето мора да земат КЛАСА напаѓач...

до последното коло мислам Атлетико ќе киксира уште 2 ( Гетафе / Валенсија/ Малага) ...Само да ги победиме сите до крај

Значи сите игра си ебава мајката сред терен и на крај ко че треба да се заврши акција Бензема ги решава сите :facepalm:
Се кладам дека од 10 акции 15 че ги е*и

Ве поздрави новио Чаби со асистенцијата над Мората :cool:
Чоечево да добива шанси колку шо добиваше на почетоко Модрич(и овај беше дупе ради шо немаше тренирано со тотенхем) До сеа Иљара че беше новиот Пирло само... шо е тука е. Истово и за Иско важи не го обожавам многу оти е пимплач али голој онакви невозможни да дава да ја пика сегде топката алал да му е... Кашемиру ме потсетува на Мамаду Диара(Капело ерата златен џокер)... #NoPenaltyNoWin

#Triple.

10155002_601777726584722_8717479032498730624_n.jpg

со оглед на тоа дека од конкурентите за титула од можни 12 бода освоивме само 1,и сеуште сме и те како во борба за титулата,мислам дека e супер...

Прво: На Иљара многу подобро му седи улогата на Чаби, отколку кога е партнер на Чаби. Денеска изигра одлично, мислам дека одигра и подобро од тоа што го игра Чаби у последниов месец.
Второ: Ди Мариа дефинитивно се дрогира, не е нормален :D
Трето: Подобро што Бензема денеска се изнапромашува, отколку у среда да му се десеше ваков ден. У среда дава минимум еден гол, кладба кој сака у што сака :D
Четврто: Наеднаш го засакавте Мората. Пред нецел месец беше бетер телето и потпросечен играч.
Петто: Касемиро си гази! Стварно е добар играч, треба многу повеќе шанса да добива од тоа што го добива моментално.
Шесто: Ми се напрае ќејф што го пушти и Љоренте во игра.
Седмо: Ако слушнем уште еднаш лош збор за Начо има да ве паљим со бенѕин :D Многу корисен играч, МНОГУ! Десен бек, лев бек, централен...а плус тоа секоја утакмица изненадува се повеќе и повеќе. Злато вреден играч, не би го дал у никој случај.

Тоа е тоа. Сега кога Барса киксна, ја сум сигурен доколку ги добиеме сите утакмици до крај дека може да освоиме титула. Атлетико кикснува со Валенсија у гости, слушајте ми го зборов. Ама работата е што ако дојде последно коло да се одлучува шампионот помеѓу Реал и Атлетико (а не помеѓу Барса и Атлетико како што сите предвидуваа), тоа ќе биде 2-ка со рогови. Нема да дозволи Барса у никој случај Реал да стане шампион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom