Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.649
- Поени од реакции
- 22.381
Nase dete e za drugi ne znam dali ke go kupeja.Со Шахин триста рокади се случија и пак во Дортмунд еве останува.
Nase dete e za drugi ne znam dali ke go kupeja.Со Шахин триста рокади се случија и пак во Дортмунд еве останува.
Кога пишав за Дрмиќ, еве деновиве медиумите почнаа да пишуваат дека го сакате. Ме читаат.Дрмиќ може исто да го ангажирате. Ѕвер е. Шибер да го продадете и да одите во новата сезона со Дрмиќ и Рамос.
Па Ули Хенес си, знаат дека имаш информации од прва рака.Кога пишав за Дрмиќ, еве деновиве медиумите почнаа да пишуваат дека го сакате. Ме читаат.![]()
Да, да и јас ова го приметив. Прво демек штуцните си ги мести ова она, да помине Клоп, ама овој го заеба остана на скалите.Сите играчи на Баерн се поздравија со Клоп освен Гетце педерчето.![]()
Без разлика, овој вашиот не ни го погледна Клоп. Како и да е, нивна работа. Само што Геце се испонаша малце педерски.Колку глупи муабети, смешки. Претходно сигурно се виделе и поздравиле ама не се важи нели дека не е пред камерите.
Без разлика, овој вашиот не ни го погледна Клоп. Како и да е, нивна работа. Само што Геце се испонаша малце педерски.![]()
Ај по 10 пати ќе се поздравуваат за вас.Колку глупи муабети, смешки. Претходно сигурно се виделе и поздравиле ама не се важи нели дека не е пред камерите.
Не се прај сеа дека не ме разбираш. Не кажав јас да се поздрават пак, ама јас на пример 8 пати да сретнам еден познаник ќе се завртам накај него, ќе се насмеам или ќе му намигнам и слично. Геце не ни се сврте, се направи како Клоп да не постои, а овој го гледаше само надолу како се симнува.Ај по 10 пати ќе се поздравуваат за вас.
Sudijava e izguben skroz. Grosskreutz kakov car
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Хаха да бе, сеа глупи се муабетите.Колку глупи муабети, смешки. Претходно сигурно се виделе и поздравиле ама не се важи нели дека не е пред камерите.
Ех ти, заебан си ти.Не кажав јас да се поздрават пак, ама јас на пример 8 пати да сретнам еден познаник ќе се завртам накај него, ќе се насмеам или ќе му намигнам и слично.
Реал > БаернПо којзнае кој пат, Дортмунд -![]()