Фан клуб - РК Вардар

Што им стана бе последниве 6-7 минути упм :mad:
Водевме 6 разлика алоооооо...Ако изгубиме од децава нека идат нека се утепаат :facepalm:
До кога Дибиров ќе се прави шериф и ќе ги шутира пеналите не ми е јасно.Знаеме дека е најбоље ама чоек остај некој друг да ги шутира гледаш последно време не ти оди.
Наши има ли таму бе??Ниту да викне некој ниту некоја песна да се запее како на погреб се :facepalm:

Што им стана бе последниве 6-7 минути упм :mad:
Водевме 6 разлика алоооооо...Ако изгубиме од децава нека идат нека се утепаат :facepalm:
До кога Дибиров ќе се прави шериф и ќе ги шутира пеналите не ми е јасно.Знаеме дека е најбоље ама чоек остај некој друг да ги шутира гледаш последно време не ти оди.
Наши има ли таму бе??Ниту да викне некој ниту некоја песна да се запее како на погреб се :facepalm:
Добро и ти си сеа строг, па два пенали ги даде, штом ги даде нормално и третиот да го шутира.
Шериф се правел, разбирам нервоза и јас се нервирам дека ептен паднаа, а и нивниот се разбрани, ама сеа шериф-мериф не иде да се збори.[DOUBLEPOST=1397234939][/DOUBLEPOST]@Клипче , верувам претпоставуваш што би кажала во моментот?:icon_lol:[DOUBLEPOST=1397235015][/DOUBLEPOST]Види ги ѕверовиве колку се гласни: АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕ!!:pos::pos::pos::pos:

Не можам да гледам, на работ да се отрујам сум :mad: кажете резултат?

Не можам да гледам, на работ да се отрујам сум :mad: кажете резултат?
16:10 и ракометар повеќе.:cool:
Си газиме.:cool::cool:[DOUBLEPOST=1397235741][/DOUBLEPOST]Дај бе вади го Милиќ бе те молам!!!

Ете што ти е голман. Ивиќ растури, нашиов онака се движи, па ако одбрани нешто, одбрани...

Голманчето на Загреб се растури од фаќање

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Северина им ја пуштија, за мотивација или пак да ги збунат...:sneaky:[DOUBLEPOST=1397237006][/DOUBLEPOST]Карачиќ ги истресе од гаќи...:ROFLMAO:

Сама си пишувам, сама си коментирам...:icon_lol:

Не заебавајте, солиден е Страхиња, имало и полошо. Видевски мора да е пивнат малку, колку глупости истресе. Лесна победа, рутиринара, освен во оној дел кога имаше очекуван пад ама заради големото водство што го имаа не направи разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom