CrookedYoung93
<3 Echte Liebe <3
- Член од
- 27 април 2013
- Мислења
- 295
- Поени од реакции
- 198
Рамче маме ќе ебе следеча сезона.
РамчеРамче маме ќе ебе следеча сезона.
Добар е Дрмич и ако одпадне Нирнберг нема ни да биде скап ама го бркале и тимови од Англија а и сам рече дека сака да игра тука.Дрмиќ може исто да го ангажирате. Ѕвер е. Шибер да го продадете и да одите во новата сезона со Дрмиќ и Рамос.
Го скаутирале од Арсенал и Ливерпул, но има 21 година тој така да подобро му е во Леверкузен или Дортмунд да премине. Не верувам дека ќе се залаже да оди толку рано во ПЛ.Добар е Дрмич и ако одпадне Нирнберг нема ни да биде скап ама го бркале и тимови од Англија а и сам рече дека сака да игра тука.
Javno se izvinuvam sto na direktniot konkurent za mestata vo LS mu go odkupivme najdobriot igrac. Isto taka predvreme se izvinuvam sto na isto taka konkurent za mestata vo LS, 1. FC Nürnberg (najmnogu tituli vo Bundesligata posle Bayern), ke mu go odkupime najdobriot napagjac.Доста ја ослабувате конкуренцијата.![]()
Oti? Ko sto znam Zorc, Watzke i Klopp zaedno.Не ми е јасно кој ги прај трансвериве у Дортмунд..
Убаи трансвери се,гинтер детево страшно ќе биде ако клоп го проба на DM позиција ко матич да го глеам од челзи на него ме потсеќа.Oti? Ko sto znam Zorc, Watzke i Klopp zaedno.
Ija mislam ovie iminja sto se vrtat se odlicni, se pokaza deka ne e sve do cenata a i igraci od drugi ligi se malce rizicni. Iminjata koj se vrtat idat od Bundesligata, golema prednost e toa.Убаи трансвери се,гинтер детево страшно ќе биде ако клоп го проба на DM позиција ко матич да го глеам од челзи на него ме потсеќа.