S
Stef Bachatero
Гостин
Добро познавање на хемија,искористување на генетиката негова и секако давање добар совет за исхрана и вежбање.
Различни суплементи од светски ппроизводители, со цени 2-3 пати пониски од цениве кај нас и испорака со фиксна цена 4$ има на iHerb . За странава знаев од странски форуми, бидејќи е ептен популарна, ама до пред 1 месец не вршеа достава во Македонија.
Минатава недела го добив првиот пакет. Вкупната сума која ја платив беше 43.86$, а на декларацијата стоеше 39.86$ (плус им е тоа што на пакетот ја пишуваат само вредноста на порачката без 4те долари за испорака). Не знаев како ќе помине на царина, ама се изненадив(и тоа позитивно) - платив само 102 ден. за царина (уствари тоа и не е царина туку некои минимални давачки не знам за што ), и 22 ден. при подигнувањето од пошта. Порачав само 5 производи бидејќи треба да се внимава тежината да не надминува 1.814кг.
Плус, при првата порачка може да добиете попуст од 5$ (за порачки до 40$) или попуст од 10$ (за порачки над 40$), со користење на код за попуст од некој купувач (ако ви треба код за попуст пишете ми, не знам дали смеам да го споделам овде). Има уште многу позитивни работи за пишување за странава, ама тие информации ги имате на самата страна.
На кој начин се плаќа? Со кредитна картичка или?[DOUBLEPOST=1397164550][/DOUBLEPOST]Различни суплементи од светски ппроизводители, со цени 2-3 пати пониски од цениве кај нас и испорака со фиксна цена 4$ има на iHerb . За странава знаев од странски форуми, бидејќи е ептен популарна, ама до пред 1 месец не вршеа достава во Македонија.
Минатава недела го добив првиот пакет. Вкупната сума која ја платив беше 43.86$, а на декларацијата стоеше 39.86$ (плус им е тоа што на пакетот ја пишуваат само вредноста на порачката без 4те долари за испорака). Не знаев како ќе помине на царина, ама се изненадив(и тоа позитивно) - платив само 102 ден. за царина (уствари тоа и не е царина туку некои минимални давачки не знам за што ), и 22 ден. при подигнувањето од пошта. Порачав само 5 производи бидејќи треба да се внимава тежината да не надминува 1.814кг.
Плус, при првата порачка може да добиете попуст од 5$ (за порачки до 40$) или попуст од 10$ (за порачки над 40$), со користење на код за попуст од некој купувач (ако ви треба код за попуст пишете ми, не знам дали смеам да го споделам овде). Има уште многу позитивни работи за пишување за странава, ама тие информации ги имате на самата страна.
На кој начин се плаќа? Со кредитна картичка или?Различни суплементи од светски ппроизводители, со цени 2-3 пати пониски од цениве кај нас и испорака со фиксна цена 4$ има на iHerb . За странава знаев од странски форуми, бидејќи е ептен популарна, ама до пред 1 месец не вршеа достава во Македонија.
би требало поради оваЗа колку време стасува пратката?
Зошто тежината да не надминува 1,8 кг? баш сакав некое протеинче од 2 кг да си нарачам
Само шифрирани пораки се праќаат, никој конкретно да каже....адреса фирма продавница за суплементи...
Председателе што би ми понудил ти за после тренинг со whey протеин од суплементи...последен пат кога барав кај вас немаше
kreatinot go imas i vo teloto momce,no vo nedovolni kolicini,pa zatoa mora da se kompenzira so kreatin vo prav koj go pieme nasabajle i posle trening,koj pak ne e voopsto steten po teloto i organizmot sekako ako se vnesuva vo teloto do dozvolenata kolicina za eden den.Се е хемиски процес,нема ништо природно денес.
Не сум натуралист,само кажав дека без стероиди во бодибилдинг во било која категорија нема да има некој успех.
И сега не се само стероиди има и инсулин,IGF-1,хормон за раст и пептиди.
Nema sifri tuka be prijatele,ke si otides vo Herkules (karsi Get Ready preku ulica) ke si zemes dekstroza i usput ke si naprais prijaten muabet so vraboteniot tamu,a ako imas sreka ke go sretnes i licno pretsedatelot Gjoroski [DOUBLEPOST=1397169366][/DOUBLEPOST]
kreatinot go imas i vo teloto momce,no vo nedovolni kolicini,pa zatoa mora da se kompenzira so kreatin vo prav koj go pieme nasabajle i posle trening,koj pak ne e voopsto steten po teloto i organizmot sekako ako se vnesuva vo teloto do dozvolenata kolicina za eden den.
Ne znam na koj sajtovi visis preku cel den,ama da kazes deka kreatinot e hemija,ondak treba da si talent.
ako kreatinot e hemija,togas steroidot sto e,atomsko gorivo ?!
Kреатинот е хемија во смисла дека се добива во лабораторија a не од храна.за тебе креатинот е хемија ??????
Пред да ме обвиниш за нешто види што пишав.Nema sifri tuka be prijatele,ke si otides vo Herkules (karsi Get Ready preku ulica) ke si zemes dekstroza i usput ke si naprais prijaten muabet so vraboteniot tamu,a ako imas sreka ke go sretnes i licno pretsedatelot Gjoroski [DOUBLEPOST=1397169366][/DOUBLEPOST]
kreatinot go imas i vo teloto momce,no vo nedovolni kolicini,pa zatoa mora da se kompenzira so kreatin vo prav koj go pieme nasabajle i posle trening,koj pak ne e voopsto steten po teloto i organizmot sekako ako se vnesuva vo teloto do dozvolenata kolicina za eden den.
Ne znam na koj sajtovi visis preku cel den,ama da kazes deka kreatinot e hemija,ondak treba da si talent.
ako kreatinot e hemija,togas steroidot sto e,atomsko gorivo ?!
Фала многу што го сподели ова. Нема за мене ништо да нарачам, ама најдов еден суплемент што мислам дека ќе и помогне нa баба ми, а и генерално земено сајтот е супер .Различни суплементи од светски ппроизводители, со цени 2-3 пати пониски од цениве кај нас и испорака со фиксна цена 4$ има на iHerb . За странава знаев од странски форуми, бидејќи е ептен популарна, ама до пред 1 месец не вршеа достава во Македонија.
Што мајка бараше да го споделиш сајтов као наркоман сум на вакви сајтови сеа цела кредитна ќе ја искурцам тука......Различни суплементи од светски ппроизводители, со цени 2-3 пати пониски од цениве кај нас и испорака со фиксна цена 4$ има на iHerb . За странава знаев од странски форуми, бидејќи е ептен популарна, ама до пред 1 месец не вршеа достава во Македонија.