Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1977167_717195078333137_9204719994424307816_n.jpg

Вечер за кој навиваме ? :D

Атлетико 1-0 а ? Е па ај..имаме за враќање.

Баерн од Август. Атлетико од другиот август, Јунајтед од некој си мај као демек муабети ни вадат сме играле, Барса...за некад кога не тепале, Реал...пошто едно време фановите го хејтаа Мурињо.

Си имаме историја значи со екипиве :D

Па блиску си бил. Околу 82ра влезе Торес (минута плус/минус) и во 88ма падна гол за 2-0. :D[DOUBLEPOST=1397002424][/DOUBLEPOST]Него ги читам постовиве, па могуче е никој ништо да не опцул цело второ полувреме се до давањето на голот ? Па ем пречки имавме, ем едно време тапа игра имавме, ем Кавани лесно стигнуваше до шутеви.

Еј и фан на ПСЖ сме имале ?

Фала, повеќе среќа другата сезона :D

Ne tuku fan na junajted brat...gledaj podobro :D

А да бидеме реални Ето ништо не направи во утакмицава, ама фала :D

Најдобро: Атлетико

Добро: Баерн

Ок: Реал

Мислиш? Некако незгодни Атлетико :unsure:
А бе ја за двомеч би си одбрал некоја манекенка ако гледаме кој е згоден а кој не ама...

Атлетико се најдобра екипа од триве. Ќе ги тепаме. Не викам дека ќе ги тепаме до толку убедливо како што Баерн ги победи Јунајтед ама ипак ќе ги тепаме како Атлетико кога ги победи Сосиедат.

Е сега финтата е дали ќе ни се паднат.

Најдобро би било Баерн во 1/2 а Атлетико во финале ама што знам..тешко Атлетико да го елиминира Реал на пример..или можеби..:unsure:

Само Реал нејќам, нека ги за финале. Атлетико или Баерн, ама Баерн сакам повеќе.

^ Ова во стил на cookie monster пишано :ROFLMAO:

Коке нема да игра во првиот меч на 1/2 финалето.

Исто не ќе е лошо сега Атлетико а Баерн во финале ако стигнат.

Ама се некако ми иде дека ако не се паднеме со Реал во полу а стигнеме до финале шансите се дека во финале би играле против Реал (а нормално сакам да отпаднат пред финале :D )

Откај па дека Коке нема да игра? Доби жут, немаше ништо доле како што обично нели има (misses next match).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom