Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дани Алвес имаше повеќе фрлени топки у празно отколку хулиганите фрлени камења на протест пред влада

Не ми е криво што изгубивме (заслужен пораз). Криво ми е што ништо не игравме. Нека се пакува Тата не е за големи и важни натпревари, не е за Барса. Човекот не знае кога треба да постави тактика, инсистирање со Фабрегас, Чави и Иниеста е лоша копија на она што Пеп го правеше, едноставно се губи. Да не преземеш ништо кога гледаш дека тимот не знае каде се наоѓа е ужас. Од мотиваторски вештини нема ни м, тактиката му е провидна сите знаеме кој ќе му е составот.
Лошо за клубов е што они нема да извлечат поука од ова, ниту ќе сменат нешто се додека е ова раководство.
Ќе го пимпламе вака топло-ладно и ќе чекаме кога ни е денот да се истуриме.

Дечко не ме јеби како може секоја ебена утакмица прва измена да му биде Фабрегас?
ПА ПИЧКА МУ МАТЕР АКО ПЛАНИРАШ СЕКОЈА ЕБАНА УТАКМИЦА ДА ТИ Е ПРВА ИЗМЕНА ИЧ НЕ КУР ГО СТАВАЈ БЕ СВЕ ДА ТИ ИЗНАЕБАМ ПРОСТО СЕЛСКО

не важеше тоа за трансфер и под 18?

Не , бан за било какви трансфери. Единствено може тренер да менуват , што се надевам ќе биде поскоро зошто неможам да го сварам педерот на клупата.

Многу ме интересира што смислил Тата кога денеска им ја анализирал играта на Атлетико наместо да руча. Изгледа не му иде мислењето на гладно.

Иниеста и Меси не сум знаел дека се способни толку лошо да изиграат. Фабрегас ја одигра улогата на невидлив играч ПЕРФЕКТНО.

Ај Клоп нека дигне раце од Борусија и нека дојде во Барса летово. Тата не знае што е тактика.

Не , бан за било какви трансфери. Единствено може тренер да менуват , што се надевам ќе биде поскоро зошто неможам да го сварам педерот на клупата.
Џабе ќе мењаме тренер ако не може да се купуваат играчи. Кретените од управа ќе го задржат поради ова уште една сезона, а преку нивните медиуми ќе шират пропаганда дека Тата е најдоброто решение бидејќи веќе работеше една сезона со тимот и може да се издржи таа критична година(година без право на трансфери) под негово раководство. Кога ќе заврши следната сезона, он ќе биде искеширан и ќе си даде оставка.

хахаха..смешно е тоа што мислат ај ќе го зееме Пајо од улица што лока пред кафана и комотно може да ги води Барса , па и здравје боже ако се покаже ќе си добие на име ко Пеп и после од коа ќе напраи наводно сензација со Барса ќе го земат шејциве или ќе напраи трансфер у исто некој доста добар тим, пошто знаеш..едноставно кој било може да ги води овие играчишта наши

Е ова денес беше пример како тимот сам игра без тренер. Исто како лани при болеста на Тито.

Среќа достоинствено резултатски испаднавме за разлика од лани

Ќе кажам само едно..Не фати синдромот Баерн..не сакам да прогнозирам ништо ама ќе се примети тоа во купот и во Ла Лига..Изгубив секаква надеж дека ќе победиме последното коло против Атлетико.. Со Чоло, со ваква борба која ја прикажуваат немаме апсолутно никаква шанса..Уште два дена да игравме немаше да постигнеме гол. Со години се мачам и се нервирам со центаршутевите на Алвес..Сите големи екипи како прво имаат голем човек на клупата, а подоцна играчите..Тој може да претвори обични смртници во богови.. Зарем Атлетико, зарем Дортмунд минатата сезона не се докази? Тата е само просечен, не верував во тоа до денес..комплетно грешен приод кон натпреварот, комотно можеше да биде 4-0 на почетокот..Мислам дека требаше да го игра Пујол, ако беше во состојба..Едноставно тимот нема лидер, нема човек со мадиња каков што беше Пујол..Меси очаен,а некако не се ни трудеше...Подобриот победи..Вечерва победи тимот со срце, а играчите треба да се запрашаат која е причината поради која играат, вака чувствувам како да не носи поплавата, и се удираме од карпите...де топло де ладно...Страв ми е да не заврши се со ладно...И уште нешто, Фабрегас е моето најголемо разочарување како фан на Барса..И имаме поздрав од Виља што го дадовме за 5 милиони евра

Последно уредено:
Дечки ако карате по секој еден поединец по секој еден пораз не ви е местото во фан клубов. Подобри беа, тоа е тоа. Ако пројдевме ќе беше чисто на среќа и тогаш пак величење.. vicious circle.

Одиме понатаму, јас со една титула сум задоволен, која било.

Мора да го совладаме Реал во купот , пораз на тој меч ќе биде премногу за мене!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom