Си фрламе рими

P

parvati

Гостин
сфиѓа ми се тема
нема офф топици
нека цркнеф сфите
љубоморни копуци

Ова е битка на двајца ливерпулци кои со 2 прости рими решиле да скокаат ко штурци и да мерат курци а за пример треба да им биде Фросе која ко Фергусон ги издоминира и ги напика во ќоше !
доста бе сс тј кур
од уста не га вадиш
сигрно ти е мал
на што ке ми се кладиш?:ROFLMAO:

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
Пиво и за нас фрлачите и залихата полна за да можам да го ладам едното јаје и завидно да ве гледам како ви ладите две

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислиш дека се фолирам? Пред сите тука парадирам? Сега ќе ти демонстрирам дека не сум исфрустриран. Римиве пажљиво ги бирам, пред било што да си постирам, по сите теми рекетирам и никад не се глупирам. Не ме терај да се изнервирам, пошто сега е време да се одлогирам.
Кои ти се бе овие излишни рими, па Џеј Џеј и брат му имаат подобри изуми. Со оној ќељавион, се додека се дружиш, на вакви рап битки можеш само да служиш, за потсмев, сега ми е жал што со време не те средив а немој да кажеш дека не те предупредив, дека ќе јадеш виртуелни шамари, сепак занемари, на конфликтов моментален, сепак на тебе гледам како „рапер“ експериментален. Еве ти уште еден детален, шамар фронтален, би ти удрил и аперкат ама толку многу ќе го изедеш, што биткава ќе личи на фалсификат. Затоа седи мирен, немој да ме замараш, и немој моето име да го изговараш.

P

parvati

Гостин
Пиво и за нас фрлачите и залихата полна за да можам да го ладам едното јаје и завидно да ве гледам како ви ладите две
За какфо јајце лаеш? У овуј тему се римуе, а ти од уроци баеш
Преиспитај гу риму у себе, па тк ке ни гу каеш,овој ти е задња опомена,за друк пут да си знаеш : D

Сфака неповржана рима гњида, ке треа сс бан да се кида, римуј да не те кара, модераторка Лида

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
За какфо јајце лаеш? У овуј тему се римуе, а ти од уроци баеш
Преиспитај гу риму у себе, па тк ке ни гу каеш,овој ти е задња опомена,за друк пут да си знаеш : D

Сфака неповржана рима гњида, ке треа сс бан да се кида, римуј да не те кара, модераторка Лида
Кумановац молимте кажи дека се зезаш
како и да е , немој уопште да се стезаш
Предатор може сите за доручак да ве поеде
али прво да иду да га исперу ќебе

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеуште е рано а веќе напето до коска,
требаше од дома да си земам пљоска.
Пред тоа да ја наполнам со тиквешка жолта,
за да можам да работам ко на 220 волта.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Многу работи се смениле од вчера,
Бевме само двајца сега сме проширени ко вера,
Рокаме рими во голема мера,
бевме мега или гига, а сега сме тера.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам брат,се пишуваа срања
посакав да сум пензионер и да одам гага на бања
Ваљда во теков на денов ќе се фрли рима мрсна
зошто нема фајде браЦ, глаава ми прсна....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ем тој во темава сите ги кани,
А на крај пак им бара мани
После зошто не пишуваат во темава ќе се чуди
Е па нормално, не се они луди....

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
Луди а сите мене луди што буди други луди само над мене луди милојко глуми луда но нема да дозволуваме луда да не вика луда оти немаме луда глава факт е дека цело време глумиме лудило

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никој не кажа дека сте луди,
Расположение добро се буди
И никој нема право да ми суди.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нормално дека не сме луди
нормално дека сме малку чудни
но тоа е зашо цела вечер бевме будни
па насабајле не чека работа во рудникот Саса
со Пеџа доминираме ко Алонсо и Маса :DDD

papapapaaaaaa

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
Така така луди мои луди нека не ве чуди што гопод може д ни суди извин ја сум луд па што биде нека биде а за вас гајле ме е дал глумите дали не не е битно само тропајте глупости небаре очајно тропаме врата со желба да излеземе од монотонија зш монотона станала работа сега прва работа е да стане работава луда и да му се радуваме како децава од jump jump како и тие така и ние JUMP JUMP

Kajgana Shop

На врв Bottom