Ми изеде 700 евра

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Интересно видео кое кружи на интернет и ја отсликува реалноста кај соседите и кај нас во поглед на слободата на јавниот говор и ред други работи.

Интересно видео кое кружи на интернет и ја отсликува реалноста кај соседите и кај нас во поглед на слободата на јавниот говор и ред други работи.

Страшна работа. Само што го кажа името и презимето и светнаа очите на адвокаткава :D Само што беше со "техничкиот проблем"?

Страшна работа. Само што го кажа името и презимето и светнаа очите на адвокаткава :D Само што беше со "техничкиот проблем"?

Да мислам дека тука и завршува кариерава на адвокатката :)

А па коментаров под видеото ВРВ!
Gq4mROH.png

Толку од видеото , не издржа ни пола саат. Дај кажете за што станува збор? :)

:pos::pos::pos:

Џабе и е сега техничкиот проблем , слободно нека си бара нова професија.

МАРИЈА НЕСИЧ АЛЕ А МАРИЈА НЕСИЧ ... МАРИЈА НЕЕЕСИЧ АЛЕ А МАРИЈА НЕЕЕСИЧ. :pos:

radi nekoj vakvi sto mi ja brukaat profesijata lugjeto mislat deka site advokati se isti i gi stavaat vo ist kosh, a kako i vo site profesi taka i vo ovaa ima i takvi i takvi.

radi nekoj vakvi sto mi ja brukaat profesijata lugjeto mislat deka site advokati se isti i gi stavaat vo ist kosh, a kako i vo site profesi taka i vo ovaa ima i takvi i takvi.

Не се секирај, јас немислам дека сите се такви. Сигурно има и други како мене.

Професијата одамна ни е обрукана...и тоа од многу пострашни од оваа :unsure:

Секако дека не се сите такви , но тоа се мал процент.

Ај за адвокатите можда не до тој степен , али новинари? Ку*ви со тапија. Дамите позади МТВ имаат поголемо достоинство од нив. Телевизии како BBC и CNN ги објавија сите матни документи на Америка кои ги објавуваше овој на викиликс , и вака треба да изгледа сериозен медиум , финансиски независен од политички страни.

Баш ми е мило што видеото е објавено , оваа веќе ни од роднини нема да добие случај да води.

Едит:
icon_comments_disabled-vflxokpZC.png
Comments are disabled for this video. :pos: Нормално дека ќе е disabled , до 10то колено и ебаа матер. :pos:

таква ни е професијата мора да се исквариме ако сакаме пари да правиме

Секако дека не се сите такви , но тоа се мал процент.

Ај за адвокатите можда не до тој степен , али новинари? Ку*ви со тапија. Дамите позади МТВ имаат поголемо достоинство од нив. Телевизии како BBC и CNN ги објавија сите матни документи на Америка кои ги објавуваше овој на викиликс , и вака треба да изгледа сериозен медиум , финансиски независен од политички страни.

Баш ми е мило што видеото е објавено , оваа веќе ни од роднини нема да добие случај да води.

Едит:
icon_comments_disabled-vflxokpZC.png
Comments are disabled for this video. :pos: Нормално дека ќе е disabled , до 10то колено и ебаа матер. :pos:
Проблем ми е тоа, симни го и upload-ирај го од твој account :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom