- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 1.531
- Поени од реакции
- 123
Vaka dva dena veke osecam deka usnive mi se mnogu suvi stavam i labelo i razni takvi raboti ama povtorno nema efekt. Od sto moze da se slucuva ova?
ama super i detalen odgovor .Vrtoglavicata ti doaga najverovatno radi toa sto pritiskot ti e malce ponizok od sto treba, a vrtoglavicata sto ja imash e edna od najcestite formi znaci pri menuvanje na pozicija, se raboti za benigna paraximalna vrtoglavica koja e totalno bezopasna i se javuva pri paganje na pritisokot, stres, hronice umor, infekcii na vnatresnoto uvo,kaj migreni i pri zemanje na odredeni lekovi, i pri nepienje dovolno tecnosti a i isto od mal milion drugi pricini doaga do malo poremetuvanje vo uvoto doaga do otkacuvanje na nekolku otoliti( kalciumkarbonat kristali koi gi imame vo uvoto) koi pri dvizenje se mrdaat i zatoa doaga informacija do mozokot deka postoi dvizenje i zatoa doaga do vrtoglavici.Terapija najcesto ne e potrebna bidejkii vrtoglavicata sama po sebe isceznuva, a dokolku se zadrzi podolgo vreme najdobri rezultati ima fizikalnata terapija.Vo tvojov slucaj bi probala so poveke tecnosti i caj od rozmarin koj pri nizok pritisok pomaga epten
Размилсуваш како „Медицински истражувач“, научник?ama super i detalen odgovor .
Ja studiram medicina,ali seuste ne razmisluvam ko doktor.
tazno:nesum:
malku sum spora,utre polagam,site slavat vecer,ja ucam hirurgijaРазмилсуваш како „Медицински истражувач“, научник?
не го разбирам ова....malku sum spora,utre polagam,site slavat vecer,ja ucam hirurgija
planiram da diplomiram nabrzo,i ako i togas ne bidam dovolno sigurna vo sebe,preventiva ne mi bega.
ili sudska,tamo pacientite se mrtvi ladni:helou:
a moze ke me bide,kojznae