Со кого се познавате од форумов?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зошто не стигаат известувања за тагирање у темава бе? :cautious: Нареден пат заедничко selfie со Лекич и компанија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па може да ги сочекаме :D да си немаш работа со нас, Кајгана истражен судија и ФБИ воедно , нели @leandra ? :D

Последно уредено:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Наредна сезона еден блок ќе полниме и еден бајрак со знакчево

Комити Кајгана :icon_lol:
И после зошто се бунеле луѓево, 5 модератори навиваат за Вардар...другите не признаваат :LOL:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добра екипа ќе се збираме за на Вардар :D:D ја ќе набавам лични карти од Арачиново и идеме на трибини без гајле :D

Фини и кул дечки и девојки се сите што ги запознав :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ќе ве дружам и јас на некоја наредна утакмица. Ветувам. :pipi:
И сите ќе ве запознаам наеднаш.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
@Franscoa ака Раде. Ми замина на грајџанска насока :( Не не дружи со @Божино . Затупи некако то дете, оти во грајџанско му е досадно и мирни се таму. A да и @_BerzerkeR_ , ама и тој е геј ко Раде, и тој не не дружи.
@Крцкоски е добро дете и не дружи тој ко че се начекаме меџу паузи, ама и тој е геј оти од казнено замина на грајџанско кај мирнине.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.682
Поени од реакции
4.532
@Franscoa ака Раде. Ми замина на грајџанска насока :( Не не дружи со @Божино . Затупи некако то дете, оти во грајџанско му е досадно и мирни се таму. A да и @_BerzerkeR_ , ама и тој е геј ко Раде, и тој не не дружи.
@Крцкоски е добро дете и не дружи тој ко че се начекаме меџу паузи, ама и тој е геј оти од казнено замина на грајџанско кај мирнине.
Утре идам! :D

Ама еве пошо немаме утре, в петок. ;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана :icon_lol: па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар :D топ сме за еден блок да наполниме... :D Уште @Чичко Кумплунг не го знам од фан клубот, дај брат да се запознаеме...:) осеќам ќе има смеење на некоја следна утакмица на Градски и така не не пуштаат на Запад :D
Отворен сум за соработка :D
И така ја веќе се заучив да грицкам семки, како староседелец се рачунам на Јужна по ново на Северна :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Отворен сум за соработка :D
И така ја веќе се заучив да грицкам семки, како староседелец се рачунам на Јужна по ново на Северна :)
еве и јас се приклучувам кон Незапирливи :D ќе те тагирав али не работи нешто.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Леј шо мерачки е вака, све вардарци на последниве две страни :D
Мора да договориме заедничко навивање за некоја утакмица:P
Инаку да не бидам скроз оф, се запознав со @Види Фотос и @ElNinho :pipi:

S

StormRage

Гостин
Тазе со @Lu и Астра:LOL: која сопственичката очигледно добро ја научила, освен што и се подраги камењата од бисквитите :icon_mrgr:
и
@RogerBacon и да е пострашно го знам од некаде, али од каде на двајцата валда уште не ни е јасно :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Тазе со @Lu и Астра:LOL: која сопственичката очигледно добро ја научила, освен што и се подраги камењата од бисквитите :icon_mrgr:
и
@RogerBacon и да е пострашно го знам од некаде, али од каде на двајцата валда уште не ни е јасно :D
јас знам од каде, али не ви кажувам :cautious:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.344
Поени од реакции
84.552
Со Спанџ Боб и Лет 3, но во иднина, би сакал и со другите форумџии.

Kajgana Shop

На врв Bottom