Утре идам!@Franscoa ака Раде. Ми замина на грајџанска насока Не не дружи со @Божино . Затупи некако то дете, оти во грајџанско му е досадно и мирни се таму. A да и @_BerzerkeR_ , ама и тој е геј ко Раде, и тој не не дружи.
@Крцкоски е добро дете и не дружи тој ко че се начекаме меџу паузи, ама и тој е геј оти од казнено замина на грајџанско кај мирнине.
Отворен сум за соработкаЕпа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар топ сме за еден блок да наполниме... Уште @Чичко Кумплунг не го знам од фан клубот, дај брат да се запознаеме... осеќам ќе има смеење на некоја следна утакмица на Градски и така не не пуштаат на Запад
еве и јас се приклучувам кон Незапирливи ќе те тагирав али не работи нешто.Отворен сум за соработка
И така ја веќе се заучив да грицкам семки, како староседелец се рачунам на Јужна по ново на Северна
јас знам од каде, али не ви кажувамТазе со @Lu и Астра која сопственичката очигледно добро ја научила, освен што и се подраги камењата од бисквитите
и
@RogerBacon и да е пострашно го знам од некаде, али од каде на двајцата валда уште не ни е јасно