О|ивер シ
Анти.
- Член од
- 14 октомври 2011
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.018
Ја мислев со Сунгерот ќе напишеш.Со Драгонборн122
Ме заеба.
Ја мислев со Сунгерот ќе напишеш.Со Драгонборн122
ривали се со сунѓерот.Ја мислев со Сунгерот ќе напишеш.
Ме заеба.
Да чукнам во дрворивали се со сунѓерот.
Сунгерот ривал? Помирољубиво чоече немаривали се со сунѓерот.
Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.Добро бе а што човек ќе бев јас со колку луѓе се запознав од форумов, а за девојкиве @Ilumious и @Crazy in Love отпосле сфатив дека всушност и они се од форумов
Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар топ сме за еден блок да наполниме... Уште @Чичко Кумплунг не го знам од фан клубот, дај брат да се запознаеме... осеќам ќе има смеење на некоја следна утакмица на Градски и така не не пуштаат на ЗападЧовече Божји, него како, тоа е таа узречица у нервоза... Очекувам повторување на дружбата @Види Фотос и останатите у скоро време пак.
Од запознавање, ги запознав и @Клипче @Незапирливи 1903/87 и @ElNinho
Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.
Стварно сум ко црна овца , ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар
Не, туку стварно немав идеја кои сте, поготово за Види Фотос, дури и кога ми кажа Коњаникот не ми се веруваше хахахСтварно сум ко црна овца , ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.
Ај нареден пат ќе ја исправиш грешката.