Вицеви без наслов 2 дел

Член од
18 март 2014
Мислења
9
Поени од реакции
37
Испрашувале троица лудаци колко су 2+2 под услов кој ке одговори тачно да га пуштив од лудницу.
Прв: 2+2=300
Доктор: Оооо, бегај тамо бе ти не си још за пуштање...
Втор: 2+2=Вторник
Доктор: Аууу ти си бетер од првога, за тебе никако пуштање.
Трет: 2+2=4
Доктор: Браво, како дојде до такво решение?
Трет: Па 300 - вторник = 4!!![DOUBLEPOST=1396877265][/DOUBLEPOST]Побегнале троица лудаци од лудницу и отишле на постројку да чекав автобус. Дошја автобус и улаза прв.
Возач: Еееј ти да платиш карту!
Лудак 1: Знаеш ли бе ти кој сам ја. Ја сам Александар Македонски!!
Возач: Добро седни си...
Улаза втор лудак.
Возач: Абе ти да платиш карту!
Лудак 2: Знаеш ли кој сам ја?! Ја сам Гоце Делчев!!!
Возач: Аааа извини ајде седни си.
И улаза трет лудак.
Возач: Да платиш карту:
Лудак 3: Знаеш ли кој сам ја?!
Возач: Кој си бе ти?!
Лудак 3: Ја сам Кирил и Методиј!!!

Последно уредено:
Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Иванов на Грујо за 1-ви Април!

Никола имам муда да ти се спротиставам!

Априлилили Никола немам муда!

:pos:

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
Чак норис се може да направи , знаете и сами но има една слабост знаете која е таа ??
Не, не ви кажувам да не изедам ќутек :cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.207
Поени од реакции
23.750
Се среќаваат руските ,американските и македонските членови на ДИК.
Русите: Нас ни требаа неполни две недели за да ги преброиме сите ливчиња од цела Русија и да прогласиме победник.
Американците: Ехее нас ни требаа само два сати за да го објавиме победникот.
Македонците: Кај нас уште пред два месеци се знае кој ке победи :)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Ја води Меси една секси згодна мома кај него дома, влегуваат во станот, се спремаат за „борба во кревет“, и додека момата се раслекува, Меси излегува и за брзо се враќа со двајца голи момци. Типката го гледа зачудено и прашува:

- Шо е макава?!?!

Меси одговара:

- Без Чави и Иниеста ништо не можам да направам…
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Жените од Македонија за време на секс:

Охриѓанка – Шо онадење е ова мооре? Вака с’онадит?

Кавадарчанка – Стај го мамати даа е*ам!

Прилепчанка – Тоо чоек тоо…

Кумановка – Аааах ќе умруу, ќе погину, ќе се невиду…

Скопјанка – Па тоа е пруфи чувече, је*еш боље од муж ми.

Струмичанка – Малеее, стигна ми до ку*емо.

Штипјанка – Цепај тоа пу*ката Симо, ко со тоа бичкијата!

Битолчанка – Браааат вчра дур бев на кафе, Мара и Весна поминаја низ Корзо. Весна изгледа од вежбање бегаше по треЊерки брааат! “Kај ојш така мори?!” – си викам со умо… Значи немом појќе, ќе се отрујам!..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.892
Плаче Перица на цел глас на сред улица. Му приоѓа некој човек и го смирува:- Немој да плачеш, кажи ми што ти е?- Се изгубив- Па добро, а како се викаш?- Перицааааа !- Добро перица ја знаеш својата адреса?- Ја знаааам !- Е па тогаш не е проблем, која ти е адресата? - perica@hotmail.com

Седат баба и дедо и гледаат TV. Дедото и вели на бабата: - Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш да се видеме. И бабата се согласила. Дедото чекал, чекал и видел не доаѓа бабата. Иде дома и ја прашува: - Зошто не дојде? И бабата вели: - Па мама не ме пушти :pos:

S

Sagan

Гостин
Се возат Тито, БЦ и Грујо во воз. Возот застанува, оти некој размонтирал и украл дел од пругата.
-Брзо, да се соберат мештаните на работничка акција и да се активира дел од рускиот кредит - наредил Тито.
И така станало, за некој саат пругата ја санирале и продолжиле со патот. По некое време, пак истиот проблем.
-Извадете колку треба од пругата назад и санирајте напред - наредил БЦ. И така станало. По саат возење, пак истиот проблем и сега ред било Грујо да најде решение.
-Бwзо дwугаwи, ѝм наредил на членовите на делегацијата, затемнете ги стaклата и клатете го вагонот, како божемски се возиме.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom