Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Колку што знам не треба да внесуваат такви ствари во автобус, ако влези контрола ќе наебатВИкендов во последната 24-ка која секогаш се прекрцува со луѓе, се качија тројца работници и во автобусот внесоа скала (од онаа отварање), и еден куп кофи внатре со четки за молерисување, и други алатки...
Го фатија цел заден дел од автобусот.
Каква само гунгула се направи на рекорд, кога се отворија вратите и еден куп луѓе посакаа да влезат и ги очекува дрвена скала пред нив
Немаше шанса да се искочи од автобусот, среќа се погоди да се симнат на иста станица ко мене, иначе како бев заглавен ќе се возев до каде што ќе се возеа и они![]()
Па богами не ти е лоша идејава.Sledno besplatno vozenje so jsp vo ponedelnik i let so wizz air do Pariz.![]()
У Кисела Вода или у Тафталиџе последна?ВИкендов во последната 24-ка која секогаш се прекрцува со луѓе, се качија тројца работници и во автобусот внесоа скала (од онаа отварање), и еден куп кофи внатре со четки за молерисување, и други алатки...
Го фатија цел заден дел од автобусот.
Каква само гунгула се направи на рекорд, кога се отворија вратите и еден куп луѓе посакаа да влезат и ги очекува дрвена скала пред нив
Немаше шанса да се искочи од автобусот, среќа се погоди да се симнат на иста станица ко мене, иначе како бев заглавен ќе се возев до каде што ќе се возеа и они![]()
Последната во смисол на тајмингот последна, а не последна станицаУ Кисела Вода или у Тафталиџе последна?
Бесплатен железнички превоз во четврток...дал плакати, дал се смијати е работаваБесплатен превоз за студенти во четврток ?
Да, ако ги направат предавањата само во четврток. Што менува ова на студентите со слободни карти ? Ништо...
Абе секаде по Европа е така, јас сум во Љубљана и овде сите студенти и ученици имаат 50% попуст на месечните за градски превоз, сите плаќаат 42евра, тие 21 и според мене ова е најдобро решение. Вакви безвезни идеи за кај нас може да има, што добива студентот со бесплатно возење во четврток ако има месечна карта, а сигурно повеќето имаат?^ Мора да се каже нешто на митинг. Од што многу прават, веќе и идеи снемаа...
Глупости. Подобро да ги симнеа цените за студентски билети за некој процент, отколку вака