SPПрепорака за телефон до 10000ден. на претплата Select Promo L - од ONE
Sony Xperia SP vs Nokia Lumia 625
или препорака за друг телефон до таа цена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SPПрепорака за телефон до 10000ден. на претплата Select Promo L - од ONE
Sony Xperia SP vs Nokia Lumia 625
или препорака за друг телефон до таа цена.
Зависи што сакаш.Телефон или ФаблетSamsung galaxy s5 vs Note 3?
Ако ти се брза земај Ноте 3,ако не,почекај го с5 до мај за 39.000денари некаде ќе го земишSamsung galaxy s5 vs Note 3?
HTC-то лично повеќе ми прави мерак.Mslenje za izbor pomedju:
HTC DESIRE 300 vs SAMSUNG GALAXY CORE PLUS
Подобро самсунгот зошто има малку повеќе рам и веројатно ќе се покаже поиздржлив и не толку "маанџија" како хтцMslenje za izbor pomedju:
HTC DESIRE 300 vs SAMSUNG GALAXY CORE PLUS
Cenite preku konkretniot operator se mnogu slicni.
Blagodaram i pozdrav.
Сите три се различни. Ако сакаш мал екран и иос иди на iPhone 5s, голем екран и камера SG s5, ако сакаш фаблет note 3Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?
ti koj go preporacuvas?Сите три се различни. Ако сакаш мал екран и иос иди на iPhone 5s, голем екран и камера SG s5, ако сакаш фаблет note 3
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk
s5 ili note 3 biraj 1 nema da zgresis.Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?
Кој и да го земеш нема да згрешиш ... другото е работа на вкус, потреба и сличноJas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?
SG s5 не е ни мал ни голем!ti koj go preporacuvas?