- Член од
- 22 јануари 2013
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
zdr. mi treba pomos za tabletot....
Problemot e resen, vi blagodarime za sorabotkata, pozdravzdr. mi treba pomos za tabletot....
пиши му на членот @kraleКаде да најдам оригинал кабел за iPhone 5 и колку им е цената?
Никој во свет не го средува тоа ... додека не се внесе ајди пасводрдот нема чареМи пуштија од странство iPhone 4S.
Го отклучив (декодирав), меѓутоа сега се појавува проблем кој што вели: "This iPhone is linked to an iCloud account".
Треба да внесам password (лозинка) од iCloud со кој што е поврзан, а јас го знам password-от. И тој што ми го пушти не го знај password-от.
БлагодарамНикој во свет не го средува тоа ... додека не се внесе ајди пасводрдот нема чаре
Na koja verzija e iphone-ot, i na koj operator e zaklucan?Анлок и џеилбрејк за ајфон 5 кај можам да најдам и колку ќе чини?
Verizon оператор, донесен од САД.Na koja verzija e iphone-ot, i na koj operator e zaklucan?
Ако имаш проблем тркни до Косово. Приштина има еден тип , распрашај се и знам дека кога братучед мој доби на поклон 5s од Швајцарија, кој имаше проблем т.е. Беше заклучен со icloud му го решија за 1 ден. Не знам колку му наплатија (сигурно не повеќе од 100 ЕУР).Никој во свет не го средува тоа ... додека не се внесе ајди пасводрдот нема чаре
софтверски нема начин да се пробие ајклауд, може му смениле плоча... друг начин не постоиАко имаш проблем тркни до Косово. Приштина има еден тип , распрашај се и знам дека кога братучед мој доби на поклон 5s од Швајцарија, кој имаше проблем т.е. Беше заклучен со icloud му го решија за 1 ден. Не знам колку му наплатија (сигурно не повеќе од 100 ЕУР).
Оди и објасни им. Луѓето работат и тоа јако. Го решиле тоа ама финтата они ја знаат. Не менуваат никаква плоча. За 1 ден телефонот е топ.софтверски нема начин да се пробие ајклауд, може му смениле плоча... друг начин не постои