Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да се обидеш овдекаДелови за скејт ? Тркалца, осовини, лагери итн итн ? Кај може да се најде низ Скопјево ?
Имаш една во Кисела Вода, карши ЕкономскотоИмало во Скопје некоја многу евтина продавница за сончоглед, индиски ореви, лешници, такви ствари. Кај е?
Имало во Скопје некоја многу евтина продавница за сончоглед, индиски ореви, лешници, такви ствари. Кај е?
ако дознаеш, информирај ме!!!Кај принтаат маици низ Скопјево? таа кај кузман што беше не знам дали работи веќе а и изгор скапи беа
Кај принтаат маици низ Скопјево? таа кај кузман што беше не знам дали работи веќе а и изгор скапи беа
Скопје Сити Мол, најдолy, веднаш штом ќе влезеш од паркингот има едно девојче. Принтаат маици, чаши, привезоци...ако дознаеш, информирај ме!!!
Кај марко во Стара чаршијаKade ima dobar tashnar vo Skopje da mi napravi kozna torba?
Кај принтаат маици низ Скопјево? таа кај кузман што беше не знам дали работи веќе а и изгор скапи беа
Ултра дизајн, во дебар маало е после кружниот тек, не знам како да објаснам поточно ама имате адреса. Цената е 600 денари од маица, а ако сакате во боја за секоја боја се доплаќа плус 100 денари. Јас сум редовен муштерија таму, квалитетот е одличен, апликациите се најпрофесионално направени и има маици во повеќе бои. Можете и на меил да му пуштите апликација и само да ја земете маицата (ако ве мрзи да одите до таму).ако дознаеш, информирај ме!!!
За колку време ја печатат апликацијата?Ултра дизајн, во дебар маало е после кружниот тек, не знам како да објаснам поточно ама имате адреса. Цената е 600 денари од маица, а ако сакате во боја за секоја боја се доплаќа плус 100 денари. Јас сум редовен муштерија таму, квалитетот е одличен, апликациите се најпрофесионално направени и има маици во повеќе бои. Можете и на меил да му пуштите апликација и само да ја земете маицата (ако ве мрзи да одите до таму).
http://ultradesign.mk/
Имаат и група на фејсбук
https://www.facebook.com/groups/ultradesignshop/