- Член од
- 15 октомври 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 291
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки брз одговор ми треба, да ми препорачате неколку продавници за пневматици во Скопје да одам да разгледам.Од ваши искуства или што/каде препорачувате![]()
Спортива сум имал на Пежо 307 и беа добри, и мислам дека се многу подобри од Тигар, види за 100-200 денари разлика прашај Firestone.Здраво, ми треба ваше мислење или искуство за летни гуми, Тигар или Спортива?
Спортива ти е подобра гума мислам, и помеќи се и подобра вожна има колата.Здраво, ми треба ваше мислење или искуство за летни гуми, Тигар или Спортива?
Здраво, ми треба ваше мислење или искуство за летни гуми, Тигар или Спортива?
Дебика?? Абе ајде, тоа е пластика, а не гума.... на песок се санка .. упс ,лизга, шо се возев со другар со нова дебика, не ја бива ич.... Убаво си кажале постарите, ако незнаеш шо е убаво, прашај шо е скапо... најскапа и најдобра гума= мишелин.Тигар,бидејќи сега Мишелин ги купи..Само Хитрис.Ја Дебика Престо возам веќе 20.000 км,како нови се.
Дебика?? Абе ајде, тоа е пластика, а не гума.... на песок се санка .. упс ,лизга, шо се возев со другар со нова дебика, не ја бива ич.... Убаво си кажале постарите, ако незнаеш шо е убаво, прашај шо е скапо... најскапа и најдобра гума= мишелин.
Браво за тебе, ама кога те слушам така, исто како некој да ми вели дека со југо изминал 500 000 км и нема гајле како нов е....Јас ја возам Дебиката,20.000 имам поминато како нова е..Сакаш верувај сакаш не,ме боли стојко
Браво за тебе, ама кога те слушам така, исто како некој да ми вели дека со југо изминал 500 000 км и нема гајле како нов е....
Одмаааан, одмаааанДојди види ги,нема што да те лажам..
Одмаааан, одмаааан
Дечки брз одговор ми треба, да ми препорачате неколку продавници за пневматици во Скопје да одам да разгледам.Од ваши искуства или што/каде препорачувате![]()