Прво полувреме 1:0, второ пенал и црвен за Баерн, 2:0 крај.
Се палат петарди, огномети, фановите на Баерн незнаат шо се дешава, еден се мава од мост, друг сече вени, трет се пика у пералната и а пушта на најбрзото...
Мојс незнае шо да праве, радосен зима мегафон и се дере : нема да ме избркат, нема да ме избркат...Руни му праве б'з по глава и му вика да се смире малку да не го трефне срцев удар ама Мојс неможе да се смире па Руни пробува да му го земе мегафонот ама неможе па го вика Фелаини на помош, Фелаини иде му го зима мегафонот и го пика во трските на главата и мегафонот го нема за неполна секунда...
Кагава се дере и вика マンチェスターの最良を統一 и пак マンチェスターの最良を統一 и пак マンチェスターの最良を統一
Чичарито на глас вика ај вирхенсита де гвадалупе грасиас пор ажудар ме и грасиас порке мај тим ганар 2:0.
Се дерат сите ГЛОРИ ГЛОРИИИИИИИИИ, навивачите на Баерн го слушат тоа, изнервирани го застануват возот и назад...па инциденти, тепачки, крв на сите страни...издепилирани веѓи, скршени нокти, молив у чело и други такви застрашувачки повреди.
Законските луѓе стигат на местото на настанот, кој со палка кој со нунчаки и а почнуват нивната најдобра 4-4-2 формација и одат во напад но навивачите маваат по нив со шишиња, звучници, семафори и законот мора да се повлече ама еден џандар си а загуби гофата па се врати по неа и се извади од ќотек за малку.
Незнаат шо да прават, неможат да ги контролират бесните навивачи на двата тима па ги викаат најзаебаните специјалци под прекар ''заебани'' и они идат ама пак ништо неможат да направат, навивачите се бесни и продолжуват да лудуват и да прават инциденти, некој нервозен заради пораз нормално...
Никако неможат да ги сопрат ама у последен момент од темнината се појавува мала светла точка и точката станува се поголема и поголема, од точката испадна спасителот Мојс и неговите помагачи спасители то ест неговиот тим и конечно ги смирија навивачите после долга и катастрофална тепачка...
Ван Перси предложуе да одат у неколку пабови и да се напраат термостат...сите по него пијат до немај каде и Мата после некое време се подава, ми мучо дринкс, порфафор ме керо ми каса...
И така сите после долга и исцрпна а и пијана вечер си одат дома, Чичарито стига дома кактус напраен и жена му од наму се подава му зборува нешто и виа а решава у еден потег и и вика кајате малдита и ваа од тогаш ни А ни Б не прелафи.
Кладилниците у голем минус, сите на Баерн Минхен на 1.40 коефициент а малкуте шо а имат Јунајтед на 7 коефициент се добитни па едно 5 проценти пишат у добивка а 95 проценти пишат у поплаки, го проколнуват Баерн Минхен и така натаму...
Тука а завршуваме ваа приказна ама по еден ден, два че има нова...че се вратам.