Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите вака чичко ми приклучи интернет 30 гб телефон и телевизија но вчера го смени пакетот но го утнал пакетот го земал тој што е 30 гб и телефон ме интересира дали може да се смени пакетов во неограничен и телефон се јавив на 122 ми кажаа може да се смени пак откако ќе го приклучат тоа ќе биде за 7 работни дена псоле ми кажаа треба да помине месец дена во месец мај ќе може да го смените и сеа кое е тошно незнам некако не им верувам се различно ми кажуваат[DOUBLEPOST=1396129031][/DOUBLEPOST]Здраво на сите вака чичко ми приклучи интернет 30 гб телефон и телевизија но вчера го смени пакетот но го утнал пакетот го земал тој што е 30 гб и телефон ме интересира дали може да се смени пакетов во неограничен и телефон се јавив на 122 ми кажаа може да се смени пак откако ќе го приклучат тоа ќе биде за 7 работни дена псоле ми кажаа треба да помине месец дена во месец мај ќе може да го смените и сеа кое е тошно незнам некако не им верувам се различно ми кажуваат

Здраво на сите вака чичко ми приклучи интернет 30 гб телефон и телевизија но вчера го смени пакетот но го утнал пакетот го земал тој што е 30 гб и телефон ме интересира дали може да се смени пакетов во неограничен и телефон се јавив на 122 ми кажаа може да се смени пак откако ќе го приклучат тоа ќе биде за 7 работни дена псоле ми кажаа треба да помине месец дена во месец мај ќе може да го смените и сеа кое е тошно незнам некако не им верувам се различно ми кажуваат[DOUBLEPOST=1396129031][/DOUBLEPOST]Здраво на сите вака чичко ми приклучи интернет 30 гб телефон и телевизија но вчера го смени пакетот но го утнал пакетот го земал тој што е 30 гб и телефон ме интересира дали може да се смени пакетов во неограничен и телефон се јавив на 122 ми кажаа може да се смени пак откако ќе го приклучат тоа ќе биде за 7 работни дена псоле ми кажаа треба да помине месец дена во месец мај ќе може да го смените и сеа кое е тошно незнам некако не им верувам се различно ми кажуваат

Колку што знам од послаб во подобар пакет може во секое време да се префрлиш.

И јас мислам така уште нешто во продажен салон прашав за неограничен и телефон брзината колкава е и ми кажаа download 8 mb i upload 8 mb а на web сајтот пишува download 8 mb , upload 768 kb

Абе, Сакам да ставам 3 Макс оптички пакет. Сакам да знам каков е интерентот, дали е стабилен или брз? И сакам да го ставам ова Спортскиот пакет. Што се дава на Арена спорт каналите?
И уште нешто дали ја даваат СК3?

Абе, Сакам да ставам 3 Макс оптички пакет. Сакам да знам каков е интерентот, дали е стабилен или брз? И сакам да го ставам ова Спортскиот пакет. Што се дава на Арена спорт каналите?
И уште нешто дали ја даваат СК3?

Од пред два дена ја има и СК3

На Арена даваат:
Фудбал: УЕФА Лига Шампиони, УЕФА Лига Европа, Италијанска Серија А, Француска Прва лига, Бразилска Прва лига, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана, фудбалски купови на Шпанија, Англија, Германија и Франција, фудбалски првенства на Србија, Хрватска и Босна
Клупски ТВ канали: Арсенал, Борусија, Ливерпул, Милан
Кошарка: АБА Лига, Кошаркарска лига на Србија, Шпанија, Грција
Ракомет: Лига на Шампиони во ракомет, Германско првенство во ракомет (Бундес Лига)
Одбојка: Светско Гран-при, Светска лига, Одбојка на плажа
Американски спортови: НФЛ, НХЛ, МЛС, НЦАА, Индикар
Атлетика: ИААФ Дијамантска Лига
Други спортови: ATП 250 турнири, Рагби – Куп на 6 нации, Бокс, Светска cерија во покер и др.

200 денари чини спортскиот пакет

Од пред два дена ја има и СК3

На Арена даваат:
Фудбал: УЕФА Лига Шампиони, УЕФА Лига Европа, Италијанска Серија А, Француска Прва лига, Бразилска Прва лига, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана, фудбалски купови на Шпанија, Англија, Германија и Франција, фудбалски првенства на Србија, Хрватска и Босна
Клупски ТВ канали: Арсенал, Борусија, Ливерпул, Милан
Кошарка: АБА Лига, Кошаркарска лига на Србија, Шпанија, Грција
Ракомет: Лига на Шампиони во ракомет, Германско првенство во ракомет (Бундес Лига)
Одбојка: Светско Гран-при, Светска лига, Одбојка на плажа
Американски спортови: НФЛ, НХЛ, МЛС, НЦАА, Индикар
Атлетика: ИААФ Дијамантска Лига
Други спортови: ATП 250 турнири, Рагби – Куп на 6 нации, Бокс, Светска cерија во покер и др.

200 денари чини спортскиот пакет

Фала. Ја има и СК3? Одлично, но не ја видов на нивната страница. А Шпанско првенство? На СК каналите?

Уште ја нема СК3 бе,јас имам 3 макс старт + спортските канали и ми ја нема СК3... :)

Уште ја нема СК3 бе,јас имам 3 макс старт + спортските канали и ми ја нема СК3... :)
Да не го имаш обичниот MaxSport пакет кој ги содржи само SK1 и SK2, без арените ?

Може ли некој да ми каже каде да го променам времето на автоматско рестартирање на SpeedportW503V

http://www.t-home.mk/mk/246/MaxTV/Paketi/TV_paketi.html

нов пакет МаксСпорт + сите канали на Арена и СК и другите спортски канали во еден пакет за 250 денар, искрено мислев ќе ги поделат каналите на Арена во друг пакет со дополнителна наплата, но на крај направиле горе-доле пристапна цена.

стабилен ли е оптичкиов нет

Со завршување на договорот , автоматски се продолжува или треба ад се јават да прашаат дали сакам или не сакам да се продолжи

Последно уредено:
Има некој проблем со wireless-от на speedport рутер т.е губење конекција од 5-6мин на секој 1h?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom