Padroni di Roma
Aquile
Moжеш.јас моментално имам 30ГБ и имам договор до август 2015, а дали ќе можам да го раскинам тој и од следниот месец да го користам овој.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moжеш.јас моментално имам 30ГБ и имам договор до август 2015, а дали ќе можам да го раскинам тој и од следниот месец да го користам овој.?
јас моментално имам 30ГБ и имам договор до август 2015, а дали ќе можам да го раскинам тој и од следниот месец да го користам овој.?
Ама ваљда ќе треба да плаќаш пенали, распрашај се прво кај нив убаво за да не се изгориш.јас моментално имам 30ГБ и имам договор до август 2015, а дали ќе можам да го раскинам тој и од следниот месец да го користам овој.?
Да.океј, фала ви многу дечки. И само уште едно прашање, во тој договор вклучена е и телефонија така?
Нема пенали само нов договор на две години.Ама ваљда ќе треба да плаќаш пенали, распрашај се прво кај нив убаво за да не се изгориш.
Штом комшиите имаат.... само кај тебе е паднатСамо кај мене е паднат интернетот или ? Морам да крадам од комшии![]()
Штом комшиите имаат.... само кај тебе е паднат![]()
Пу пу, не важи за тебе. Имаш веќе искористено.„За сите 3 Max и 2 Max корисници, кои за првпат го активираат HBO пакетот, првиот месец е бесплатен.“ - Вака стојт на страната на Т-Хоме, ама јас лани едаш иам искористено промотивно бесплатен пренос на ХБО, ова не важит за мене или грешка сум?
-на Македонски Телеком АД – Скопје, Потврда бр. 58 со која регистрираниот програмски пакет, како целина се дополнува со следните телевизиски програмски сервиси: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 и Cinemania.
Конечно![]()