Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
океј, фала ви многу дечки. И само уште едно прашање, во тој договор вклучена е и телефонија така?

јас моментално имам 30ГБ и имам договор до август 2015, а дали ќе можам да го раскинам тој и од следниот месец да го користам овој.?
Ама ваљда ќе треба да плаќаш пенали, распрашај се прво кај нив убаво за да не се изгориш.

океј, фала ви многу дечки. И само уште едно прашање, во тој договор вклучена е и телефонија така?
Да.
Ама ваљда ќе треба да плаќаш пенали, распрашај се прво кај нив убаво за да не се изгориш.
Нема пенали само нов договор на две години.

Има некој со оптички рутер 8245 со фрмвер V1R003C00S205?

Ако има дали сите Андроид уреди му работат со WiFi-то?

Само кај мене е паднат интернетот или ? Морам да крадам од комшии :confused:

^ ^ па се на оне мислам , како и да е се оправи после некое време :D

„За сите 3 Max и 2 Max корисници, кои за првпат го активираат HBO пакетот, првиот месец е бесплатен.“ - Вака стојт на страната на Т-Хоме, ама јас лани едаш иам искористено промотивно бесплатен пренос на ХБО, ова не важит за мене или грешка сум?

„За сите 3 Max и 2 Max корисници, кои за првпат го активираат HBO пакетот, првиот месец е бесплатен.“ - Вака стојт на страната на Т-Хоме, ама јас лани едаш иам искористено промотивно бесплатен пренос на ХБО, ова не важит за мене или грешка сум?
Пу пу, не важи за тебе. Имаш веќе искористено.

-на Македонски Телеком АД – Скопје, Потврда бр. 58 со која регистрираниот програмски пакет, како целина се дополнува со следните телевизиски програмски сервиси: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 и Cinemania.

Конечно :cuc:

-на Македонски Телеком АД – Скопје, Потврда бр. 58 со која регистрираниот програмски пакет, како целина се дополнува со следните телевизиски програмски сервиси: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 и Cinemania.

Конечно :cuc:

Затоа заврна времево го најави доаѓањето на СК3 на МаксТВ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom