Za dvojno drzavjanstvo uverenieto treba da eИ мене истото ме интересира. Ако може, нека сподели некој. Може ли некој да ми каже во Молбата што се поднесува за Неосудуваност што е паметно да се напише за што е потребно Уверението ?
Колку што гледам, секој ден има по стотина нови барања. На каква состојба мислел?A dali nekoj sega brzo bil bidejki nie sakavme da odime na 10ti mart,no posrednikot ni rece deka gi vrakjale, ne gi intervjuirale zaradi sostojbata vo bg .
Pa ni rece deka ne intervjuirale bidejki toj period bea protestite, i imase zastoj vo izleguvanjeto na brojcinja. Pred nekoe vreme se slusnavme i pak ist odgovor dobiv, da sme pocekale da sme odele na sigurno, ne se znaelo uste nisto, slucajno da ne ne vratele pa da odime popusto, taka mi odgovori ili manipulira nesto :/Колку што гледам, секој ден има по стотина нови барања. На каква состојба мислел?
Lugje si odat nornalno,da ne mati nesto toj posreduvac?Pa ni rece deka ne intervjuirale bidejki toj period bea protestite, i imase zastoj vo izleguvanjeto na brojcinja. Pred nekoe vreme se slusnavme i pak ist odgovor dobiv, da sme pocekale da sme odele na sigurno, ne se znaelo uste nisto, slucajno da ne ne vratele pa da odime popusto, taka mi odgovori ili manipulira nesto :/
Neznam, utre ke proveram, da vidam kakov odgovor ke dobijam.[DOUBLEPOST=1396215697][/DOUBLEPOST]Lugje si odat nornalno,da ne mati nesto toj posreduvac?
Neznam, utre ke proveram, da vidam kakov odgovor ke dobijam od nego.
Протестите беа во еден ден, а закажувањата се неколку месеци порано, па не гледам каква врска имаат.Pa ni rece deka ne intervjuirale bidejki toj period bea protestite, i imase zastoj vo izleguvanjeto na brojcinja. Pred nekoe vreme se slusnavme i pak ist odgovor dobiv, da sme pocekale da sme odele na sigurno, ne se znaelo uste nisto, slucajno da ne ne vratele pa da odime popusto, taka mi odgovori ili manipulira nesto :/
A moze da znam za kakva sostojba se zboruva vo bg ima li nekakvi protesti.Колку што гледам, секој ден има по стотина нови барања. На каква состојба мислел?
Znam, imavme zakazano nie za mesec mart, ama koga se slusnavme so nego kaza za nekoja slucka, navodno koga otisol nekoj negov poznanik posreduvac so grupa lugje za na intervju gi vratile, ne si zavrsile rabota, ama nekako mnogu ja odolgovlece rabotava i zatoa sakav da se konsultiram tuka zosto neznam covekov sto misli i dali mi ja kazuva vistinata ili me lazi.Протестите беа во еден ден, а закажувањата се неколку месеци порано, па не гледам каква врска имаат.
Za izmisleni od strana na posreduvacitemoze li da kazi nekoj za kakvi protesti se raboti?????????????
Jas i ti ostanavme da cekame pasos cel forum zemaaah tie posreduvaci ah ako ne si ja zavrsis rabotata sam neocekuvaj drug ama ajde koj da se zamara,ne znaes kako i sega problemi toa e siromaviot duplo plaka za cabe se reklo.i ke si cekame sega vaka mnogu me interesira so slednive protokoli sto ke izlezat