Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
На почетокот Жиру стварно беше добар, даваше голови, даваше добри дупли пасови, ненормално јако се градеше и се беше супер ама таа малата го уништи. Сеа нигде го нема. Промашува топки, на цела утакмица 1-2 добар дупли пас ќе даде, на секој обид да се загради паѓа и ја губи топката, порано од 10 ситуации барем еднаш ќе повлечеше напред, а сега ни 1 метро не може топката да ја повлече...
Сите знаеме дека губиме титула ради тоа што сме само со него (меѓу другите причини).

Lothar Matthaus vcera izjavi deka Josip Drmic ste go dogovorile.

Да бе читам по интернетов овој Дрмич ќе доаѓал, ху да фак ис хе. Ајде ако може тие што пратат германско првенство нека кажат збор два за типов.
Брееееј пак нонејмка ако купиме нека идат у .....

Да бе читам по интернетов овој Дрмич ќе доаѓал, ху да фак ис хе. Ајде ако може тие што пратат германско првенство нека кажат збор два за типов.
Брееееј пак нонејмка ако купиме нека идат у .....

http://www.arsenalbalkan.com/napadac-nunberga-josip-drmic-potpisao-za-arsenal/
Еве една статија за него, 15 гола дал, 47% од сите голови што ги дале оваа сезона.
Лидер. :ROFLMAO:

Уште еден „класа“ напаѓач во редовите на Арсенал. Ах Венгере Венгере.[DOUBLEPOST=1396187030][/DOUBLEPOST]Едит: Евертон си води. Тенко е. Тенко. Дали е можно да не играме во ЛШ, догодина ?

Последно уредено:
Да не заборавиме дека Жиру е преморен, се гледа дека нема многу кондиција, а Венгер го преигра сезонава.
На почетокот на сезоната беше далеку побрз и поагилен од сега, со повеќе жар и желба да се надигрува.

Истото и со Озил се случи, тој Озил од почетокот не се споредуваше со Озил од последниве два месеца, само он скина конци поради преиграност.

Ние лани штом обезбедивме ЛШ не верувам дека оваа година ќе ни биде проблем.

Да имавме некој поен плус со задовлоство би уживал во успехот на Мартинез со Евертон,вака само ме нервираат.:)

Ние лани штом обезбедивме ЛШ не верувам дека оваа година ќе ни биде проблем.

Директен меч наредна недела за 4то место. Ако не победат, ист број на бодови, со меч помалку за Евертон. Не знам. Конкуренцијата оваа година е посилна.

Директен меч наредна недела за 4то место. Ако не победат, ист број на бодови, со меч помалку за Евертон. Не знам. Конкуренцијата оваа година е посилна.
Да ама на Евертон им остануваат за нијанса потешки утакмици. Ја сум оптимистичен.
До душа бев оптимистичен и за Ливерпул и Челзи и изгубивме 5-1/6-0. Ваљда нема пак да бидам кобен :D

Со години наназад немаме фудбалер кој има шут од надвор од 16 метри. Јас не паметам кога сме постигнале гол од слободен удар или од 25 метри да речеме.
Ни треба таков играч кој знае да распали од 20+ метри и да постигне погодок.

Ова макљањево ван 16-тик и внатре ,ме нервира до крајни граници.

Вчера имавме неколку отоворени позиции за шут од надвор и ниедна не се искористи.

Да имаше туре шанса сега ќе имавме бод помалку.

Со години наназад немаме фудбалер кој има шут од надвор од 16 метри. Јас не паметам кога сме постигнале гол од слободен удар или од 25 метри да речеме.
Ни треба таков играч кој знае да распали од 20+ метри и да постигне погодок.

Ова макљањево ван 16-тик и внатре ,ме нервира до крајни граници.

Вчера имавме неколку отоворени позиции за шут од надвор и ниедна не се искористи.

Да имаше туре шанса сега ќе имавме бод помалку.

Имавме. Му го дадовме на Јунајтед и со се титула поклон. Со широко отворени раце би го пречекал назад. Макар ако сакал нека игра и во Јунајтед, Сити, Тотенхем, Челзи и Ливерпул истовремено.

Имавме. Му го дадовме на Јунајтед и со се титула поклон. Со широко отворени раце би го пречекал назад. Макар ако сакал нека игра и во Јунајтед, Сити, Тотенхем, Челзи и Ливерпул истовремено.

Немаме играч везњак од типот на пирес, виера кој ќе распука од 25 метри во ќошот кај што се дупат дебелите пајаци.

Перса да имаше шут но тој е напаѓач. еве и во јунајтед нема дадено гол од далечина како што е случак со јаја туре, џерард, лампард.
Нам ни е неопходен играч со таква способност.

Немаме играч везњак од типот на пирес, виера кој ќе распука од 25 метри во ќошот кај што се дупат дебелите пајаци.

Перса да имаше шут но тој е напаѓач. еве и во јунајтед нема дадено гол од далечина како што е случак со јаја туре, џерард, лампард.
Нам ни е неопходен играч со таква способност.
Центар не е „далеку“ :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom